,

Bosch Robotmaaier Indego M 700 review

bosch robotmaaier indego m 700 review

De Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 is de ideale oplossing voor het efficiënt en automatisch maaien van gazons tot 700 m². Met zijn geavanceerde LogiCut-technologie brengt de Indego M+ 700 het hele gazon in kaart en maait het in parallelle banen, waardoor het maaien sneller en systematischer verloopt. De slimme functies van de Indego M+ 700 stellen je in staat om je tuin, het lokale weer en je persoonlijke voorkeuren te analyseren en een optimaal maaischema voor je gazon te maken. Met de mogelijkheid om Indego te bedienen via Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT, kun je je robotmaaier eenvoudig integreren met andere slimme apparaten in je huis. Daarnaast zorgt de BorderCut-functie voor nette en strakke randen en kan de Indego M+ 700 zelfs nauwe doorgangen beheren zonder dat er een begrenzingsdraad nodig is. Kortom, met de Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 wordt het onderhouden van een perfect gazon een moeiteloze en automatische ervaring. Wij hebben nog andere robotgrasmaaiers beoordeeld, deze kan je hier vinden.

Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos)

Discover more about the Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos).

Waarom dit product overwegen?

Het Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en tijdbesparende manier om zijn gazon te onderhouden. Met zijn geavanceerde functies en technologieën biedt deze robotmaaier talloze voordelen:

 1. Efficiënte maaiervaring: De LogiCut-technologie van de Indego M+ 700 brengt je gazon in kaart en maait het in efficiënte parallelle banen. Dit zorgt ervoor dat je gazon sneller wordt gemaaid en er altijd netjes uitziet.
 2. Slim maaischema: Deze robotmaaier analyseert je tuin, het lokale weer en je persoonlijke voorkeuren om een optimaal maaischema voor je gazon te bepalen. Dit betekent dat het maaien van je gazon altijd op het juiste moment gebeurt, wat resulteert in een gezonder en mooier gazon.
 3. Spraakbesturing en connectiviteit: Met de Indego M+ 700 kun je gebruikmaken van spraakbesturing via Amazon Alexa of Google Assistant. Dit maakt het bedienen van de robotmaaier nog gemakkelijker en handiger. Bovendien kun je de Indego verbinden met andere slimme apparaten in je huis via IFTTT, wat zorgt voor nog meer automatisering en controle.
 4. Nauwkeurige afwerking: De Indego M+ 700 begint elke maaibeurt met de functie BorderCut, waardoor je gazon altijd netjes is afgewerkt. Dit betekent dat je geen extra tijd en moeite hoeft te besteden aan het bijtrimmen van de randen van je gazon.

Met al deze geweldige functies en voordelen is de Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een slimme en efficiënte manier om zijn gazon te onderhouden.

Kenmerken en voordelen van de Bosch Robotmaaier Indego M 700

LogiCut-technologie

De LogiCut-technologie van de Indego M+ 700 brengt je gazon in kaart en maait het in efficiënte parallelle banen. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere maaiervaring.

SmartMowing

Dankzij de SmartMowing-functie analyseert de Indego M+ 700 je tuin, het lokale weer en je persoonlijke voorkeuren om een optimaal maaischema voor je gazon te bepalen. Dit zorgt voor een gezond en mooi gazon dat altijd op tijd wordt gemaaid.

Spraakbesturing en connectiviteit

Met de Indego M+ 700 kun je je robotmaaier bedienen via spraakbesturing met Amazon Alexa of Google Assistant. Daarnaast kun je de Indego verbinden met andere slimme apparaten in je huis via IFTTT, wat zorgt voor nog meer automatisering en controle.

BorderCut

De Indego M+ 700 begint elke maaibeurt met de functie BorderCut, waardoor je gazon altijd een nette afwerking heeft. Hierdoor hoef je geen extra tijd en moeite te besteden aan het bijtrimmen van de randen van je gazon.

Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos)

Check out the Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos) here.

Productkwaliteit

De Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Bosch staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en de Indego M+ 700 is daar geen uitzondering op. Het is betrouwbaar, duurzaam en ontworpen om je gazon moeiteloos te maaien.

Bovendien wordt de Indego M+ 700 geleverd met een 18V-accu en een basisstation, zodat je direct aan de slag kunt. De accu heeft een capaciteit van 2,5 Ah, wat voldoende is om je gazon van maximaal 700 m² te maaien. De meegeleverde accessoires, zoals de begrenzingsdraad en de bevestigingspinnen, zorgen ervoor dat je de robotmaaier gemakkelijk kunt installeren en gebruiken.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Onderhoud van je gazon

De Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 is speciaal ontworpen voor het onderhoud van gazons. Het maait je gazon regelmatig en houdt het gezond en mooi. Met de Indego M+ 700 hoef je je geen zorgen meer te maken over het maaien van je gazon.

Efficiënte maaiervaring

Dankzij de LogiCut-technologie maait de Indego M+ 700 je gazon in efficiënte parallelle banen. Dit zorgt ervoor dat je gazon sneller wordt gemaaid, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere activiteiten.

Netjes afgewerkte randen

Met de BorderCut-functie begint de Indego M+ 700 elke maaibeurt met het maaien van de randen van je gazon. Dit zorgt voor een nette en professionele afwerking zonder extra inspanning van jouw kant.

Gemakkelijk te beheren

Dankzij de spraakbesturingsfunctie en de connectiviteit met andere slimme apparaten in je huis, is de Indego M+ 700 zeer gemakkelijk te beheren. Je kunt hem bedienen met eenvoudige spraakcommando’s en integreren in je slimme thuisnetwerk.

Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos)

See the Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos) in detail.

Productspecificaties

SpecificatieDetails
Accu18 V, 2,5 Ah
Maaibreedte19 cm
Geschikt voor gazons tot700 m²
Begrenzingsdraad175 m
KabelverbinderJa
Inclusief accessoiresBasisstation, bevestigingsschroeven, voedingseenheid, kartonnen doos

Wie heeft dit nodig?

De Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 is ideaal voor iedereen die een mooi en goed onderhouden gazon wil, zonder daar veel tijd en moeite aan te besteden. Het is geschikt voor zowel particuliere tuinen als commerciële ruimtes.

Als je graag je gazon op een efficiënte en geautomatiseerde manier wilt maaien, is de Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 de perfecte keuze voor jou.

Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos)

Click to view the Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos).

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Efficiënte en snelle maaiervaring dankzij LogiCut-technologie
 • Automatisch maaischema op basis van tuin, weer en persoonlijke voorkeuren
 • Bediening via spraakbesturing en connectiviteit met slimme apparaten
 • Nette afwerking van de randen van je gazon dankzij BorderCut-functie

Nadelen

 • Kan prijzig zijn in vergelijking met handmatig maaiwerk
 • Vereist installatie en configuratie voor gebruik

FAQ’s

 1. Kan de Indego M+ 700 ook omgaan met oneffen terrein? Ja, de Indego M+ 700 is ontworpen om te werken op gazons met oneffen terrein. Het kan eenvoudig heuvels en hellingen beklimmen en zorgt voor een gelijkmatige maaiervaring.
 2. Hoe lang gaat de accu mee voordat hij moet worden opgeladen? De accu van de Indego M+ 700 heeft een capaciteit van 2,5 Ah en kan je gazon van maximaal 700 m² maaien voordat hij moet worden opgeladen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van het gras en de staat van je gazon.
 3. Heeft de Indego M+ 700 een regensensor? Ja, de Indego M+ 700 heeft een ingebouwde regensensor. Als het begint te regenen, zal de robotmaaier automatisch stoppen met maaien en naar zijn laadstation terugkeren totdat het weer droog is.

Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos)

Wat klanten zeggen

“Ik ben erg blij met mijn aankoop van de Bosch Robotmaaier Indego M+ 700. Het maait mijn gazon snel en efficiënt en ik hoef me geen zorgen meer te maken over het handmatig maaien. De spraakbesturing en connectiviteitsopties zijn geweldig en maken het bedienen van de robotmaaier nog gemakkelijker.” – Anja

“Ik was eerst sceptisch over het idee van een robotmaaier, maar na het proberen van de Bosch Indego M+ 700 ben ik volledig overtuigd. Het maait mijn gazon perfect en zorgt voor een strakke afwerking van de randen. Ik kan het iedereen aanbevelen!” – Peter

Algemene waarde

De Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 biedt een uitstekende waarde voor zijn prijs. Het combineert geavanceerde technologieën, efficiënt maaien en gemakkelijke bediening in één pakket. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige robotmaaier, dan is de Indego M+ 700 de juiste keuze voor jou.

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Installeer de begrenzingsdraad zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de robotmaaier alleen het gewenste gebied maait.
 • Stel het maaischema in op basis van de behoeften van je gazon en de lokale weersomstandigheden.
 • Maak de messen van de Indego M+ 700 regelmatig schoon en vervang ze indien nodig voor optimale maairesultaten.

Laatste gedachten

Productoverzicht

De Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 is een hoogwaardige robotmaaier die je gazon efficiënt, snel en gemakkelijk maait. Dankzij geavanceerde functies zoals LogiCut-technologie, SmartMowing en spraakbesturing, biedt deze robotmaaier een optimaal maaischema en gemakkelijke bediening.

Laatste aanbeveling

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en geavanceerde manier om je gazon te onderhouden, is de Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 de perfecte keuze voor jou. Met zijn efficiënte maaiervaring, nette afwerking en slimme functies, zul je nooit meer tijd en moeite hoeven te besteden aan het handmatig maaien van je gazon.

Find your new Bosch Robotmaaier Indego M+ 700 (met 18V-accu en appfunctie, basisstation, maaibreedte 19 cm, voor gazons van maximaal 700 m², in kartonnen doos) on this page.