Gardena smart Sileno city 500 set review

gardena smart sileno city 500 set review

Bent u op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het maaien van uw gazon? Dan is de Gardena smart Sileno city 500 set de perfecte keuze voor u. Deze robotmaaier is speciaal ontworpen voor middelgrote tuinen met een gazonoppervlak tot 500 m². Met het SensorCut systeem maait deze robot streepvrij en gelijkmatig vanuit verschillende richtingen, zodat u altijd kunt genieten van een perfect gemaaid gazon. En het beste van alles? Deze robotmaaier werkt ook bij regen, waardoor uw gazon er altijd prachtig uitziet, ongeacht het weer. Daarnaast is deze robotmaaier uitgerust met EasyPassage, waardoor hij moeiteloos door smalle doorgangen kan navigeren. Met het eenvoudige menu op het geïntegreerde lcd-display kunt u de maaihoogte eenvoudig aanpassen aan uw voorkeuren. Bestel nu de Gardena smart Sileno city 500 set en geniet van een perfect onderhouden gazon zonder enige moeite.

Gardena smart Sileno city 500 set: Robotmaaier voor gazonoppervlakken tot 500 m², hellingen tot 25%, maaihoogte 20 - 50 mm, incl. gateway, grensdraad, haken en verbinders (19066-20), FR/NL-Version

Learn more about the Gardena smart Sileno city 500 set: Robotmaaier voor gazonoppervlakken tot 500 m², hellingen tot 25%, maaihoogte 20 - 50 mm, incl. gateway, grensdraad, haken en verbinders (19066-20), FR/NL-Version here.

Waarom zou u de Gardena smart Sileno city 500 overwegen?

Of u nu een ervaren tuinier bent of gewoon een druk persoon die graag van een mooie tuin geniet, de Gardena smart Sileno city 500 set is een product dat u zeker wilt overwegen. Deze robotmaaier is speciaal ontworpen voor gazons met een oppervlakte tot 500 m² en kan hellingen tot 25% aan. Met een maaihoogte variërend van 20 tot 50 mm zorgt deze robotmaaier ervoor dat uw gazon er altijd perfect uitziet.

Waarom zou u deze robotmaaier willen overwegen? Ten eerste heeft het een SensorCut systeem dat het gazon streepvrij en gelijkmatig maait vanuit verschillende richtingen. Dit zorgt voor een mooi en professioneel resultaat. Ten tweede is de Gardena smart Sileno city 500 in staat om in alle weersomstandigheden te werken, inclusief regen. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de staat van uw gazon, zelfs niet bij slecht weer.

Bovendien heeft de robotmaaier een speciale functie genaamd EasyPassage, waarmee hij ook door smalle doorgangen kan navigeren. Dit betekent dat zelfs als u een krappe tuin heeft, deze robotmaaier moeiteloos door uw tuin kan bewegen en elk hoekje kan bereiken. Als laatste is de Gardena smart Sileno city 500 voorzien van een eenvoudig menu via het geïntegreerde LCD-display. Dit maakt het instellen en bedienen van de robotmaaier zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Kenmerken en voordelen

Automatisch en efficiënt maaien

De Gardena smart Sileno city 500 maakt gebruik van het SensorCut systeem, waardoor het gazon streepvrij en gelijkmatig wordt gemaaid vanuit verschillende richtingen. Dit systeem zorgt ervoor dat uw gazon er altijd perfect uitziet, zonder enige inspanning van uw kant.

Werkt bij alle weersomstandigheden

Deze robotmaaier kan werken in alle weersomstandigheden, inclusief regen. Dus zelfs als het weer niet meewerkt, zal de Gardena smart Sileno city 500 blijven maaien en ervoor zorgen dat uw gazon er altijd verzorgd uitziet. U hoeft zich geen zorgen te maken over het handmatig maaien van uw gazon in de regen.

Gemakkelijke passage door smalle doorgangen

Dankzij de EasyPassage-functie is de Gardena smart Sileno city 500 in staat om door smalle doorgangen te navigeren. Dit betekent dat zelfs als uw tuin krap is, de robotmaaier er moeiteloos doorheen kan bewegen en elk hoekje van uw gazon kan bereiken.

Eenvoudige bediening

De Gardena smart Sileno city 500 is voorzien van een geïntegreerd LCD-display met een eenvoudig menu. Dit maakt het instellen en bedienen van de robotmaaier zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. U kunt alle instellingen aanpassen en de robotmaaier volledig naar uw wensen configureren.

Gardena smart Sileno city 500 set: Robotmaaier voor gazonoppervlakken tot 500 m², hellingen tot 25%, maaihoogte 20 - 50 mm, incl. gateway, grensdraad, haken en verbinders (19066-20), FR/NL-Version

Get your own Gardena smart Sileno city 500 set: Robotmaaier voor gazonoppervlakken tot 500 m², hellingen tot 25%, maaihoogte 20 - 50 mm, incl. gateway, grensdraad, haken en verbinders (19066-20), FR/NL-Version today.

Productkwaliteit

De Gardena smart Sileno city 500 set is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een solide constructie. Deze robotmaaier is gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. U kunt erop vertrouwen dat dit product van hoge kwaliteit is en uw gazon jarenlang mooi zal houden.

Waarvoor wordt het gebruikt?

De Gardena smart Sileno city 500 is speciaal ontworpen voor het maaien van gazons met een oppervlakte tot 500 m². Het is ideaal voor zowel middelgrote tuinen als zelfs kleinere tuinen. Deze robotmaaier kan worden gebruikt om uw gazon in optimale conditie te houden, ongeacht het weer.

Productgebruik

 1. Plaats de smart Gateway in uw huis en sluit deze aan op uw Wi-Fi-netwerk.
 2. Bevestig de meegeleverde grensdraad rondom het te maaien gebied en gebruik de haken en verbinders om de draad op zijn plaats te houden.
 3. Stel de gewenste maaihoogte in op de robotmaaier via het LCD-display.
 4. Programmeer de robotmaaier volgens uw voorkeuren en gewenste maaitijden.
 5. Laat de Gardena smart Sileno city 500 zijn werk doen en geniet van een perfect gemaaid gazon zonder enige inspanning van uw kant.

Het gebruik van deze robotmaaier is eenvoudig en vereist minimale inspanning van de gebruiker. Het neemt al het gedoe uit het handmatig maaien van het gazon en zorgt ervoor dat uw gazon er altijd perfect uitziet.

Gardena smart Sileno city 500 set: Robotmaaier voor gazonoppervlakken tot 500 m², hellingen tot 25%, maaihoogte 20 - 50 mm, incl. gateway, grensdraad, haken en verbinders (19066-20), FR/NL-Version

Productspecificaties

Specificatie
GazonoppervlakteTot 500 m²
HellingenTot 25%
Maaihoogte20 – 50 mm
Meegeleverde accessoires1x smart Gateway, 1x GARDENA SILENO city 500, 150 m grensdraad, 200x haken, 1x verbinder, 3x aansluitklemmen, 1x handleiding (FR/NL)
SensorCut systeemJa
EasyPassageJa
Geïntegreerd LCD-displayJa

Wie heeft dit nodig?

Iedereen die een gazon heeft met een oppervlakte tot 500 m² en op zoek is naar een gemakkelijke en efficiënte manier om het gazon te maaien, heeft baat bij de Gardena smart Sileno city 500 set. Het maakt niet uit of u een ervaren tuinier bent die graag meer vrije tijd wil hebben of een druk persoon die geen tijd heeft om het gazon handmatig te maaien, deze robotmaaier kan aan al uw behoeften voldoen.

Gardena smart Sileno city 500 set: Robotmaaier voor gazonoppervlakken tot 500 m², hellingen tot 25%, maaihoogte 20 - 50 mm, incl. gateway, grensdraad, haken en verbinders (19066-20), FR/NL-Version

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Sensationeel maairesultaat dankzij het SensorCut systeem
 • Kan werken bij alle weersomstandigheden, inclusief regen
 • Gemakkelijke doorgang door smalle doorgangen
 • Eenvoudige bediening via het geïntegreerde LCD-display

Nadelen:

 • Niet geschikt voor gazons met een oppervlakte groter dan 500 m²

FAQ’s

 1. Hoe lang gaat de batterij van de Gardena smart Sileno city 500 mee? De batterijduur van deze robotmaaier is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gazonoppervlak en de maaiomstandigheden. Over het algemeen kan de batterij tot 65 minuten meegaan voordat deze moet worden opgeladen.
 2. Kan de robotmaaier werken met andere accessoires van Gardena? Ja, de Gardena smart Sileno city 500 is compatibel met andere accessoires en apparaten van Gardena die geschikt zijn voor smart home-gebruik. Hierdoor kunt u uw tuin op een geïntegreerde en geautomatiseerde manier beheren.
 3. Kan ik de maaihoogte aanpassen tijdens het maaiseizoen? Ja, u kunt de maaihoogte op elk gewenst moment aanpassen via het LCD-display van de robotmaaier. Dit stelt u in staat om de maaihoogte aan te passen aan de seizoensgebonden behoeften van uw gazon.

Gardena smart Sileno city 500 set: Robotmaaier voor gazonoppervlakken tot 500 m², hellingen tot 25%, maaihoogte 20 - 50 mm, incl. gateway, grensdraad, haken en verbinders (19066-20), FR/NL-Version

Wat klanten zeggen

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met de Gardena smart Sileno city 500 set. Ze prijzen vooral de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de robotmaaier. Veel klanten merken op dat hun gazon er perfect uitziet en dat ze veel tijd besparen door het gebruik van deze robotmaaier.

Totale waarde

De Gardena smart Sileno city 500 set biedt een uitstekende waarde voor de prijs. Het combineert efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor het een geweldige investering is voor iedereen die zijn gazon moeiteloos wil onderhouden. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van deze robotmaaier.

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Controleer regelmatig of de grensdraad nog steeds op zijn plaats zit en bevestig het indien nodig opnieuw.
 • Reinig regelmatig de messen van de robotmaaier om ervoor te zorgen dat deze optimaal kan presteren.
 • Stel de maaihoogte in op basis van de behoeften van uw gazon en het seizoen.
 • Programmeer de robotmaaier om op de meest geschikte tijden te maaien, bijvoorbeeld wanneer u niet thuis bent of ’s nachts.

Laatste gedachten

Productoverzicht

De Gardena smart Sileno city 500 set is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn gazon moeiteloos wil onderhouden. Met kenmerken zoals het SensorCut systeem, werken bij alle weersomstandigheden en EasyPassage, zorgt deze robotmaaier ervoor dat uw gazon er altijd perfect uitziet, zonder enige inspanning van uw kant.

Laatste aanbeveling

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om uw gazon te maaien, is de Gardena smart Sileno city 500 set de ideale keuze. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke bediening, zal deze robotmaaier aan al uw verwachtingen voldoen. Investeer in de Gardena smart Sileno city 500 set en geniet van een perfect onderhouden gazon het hele jaar door.

Discover more about the Gardena smart Sileno city 500 set: Robotmaaier voor gazonoppervlakken tot 500 m², hellingen tot 25%, maaihoogte 20 - 50 mm, incl. gateway, grensdraad, haken en verbinders (19066-20), FR/NL-Version.