Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active – 750 Watt – review

philips stofzuiger zonder zak powerpro active 750 watt review

Je hebt een nieuwe stofzuiger nodig die krachtig, hygiënisch en gebruiksvriendelijk is? Dan is de Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active de ideale keuze voor jou. Met zijn 750 Watt motor en actieradius van 9 meter zorgt deze stofzuiger telkens weer voor uitstekende reinigingsprestaties. Met een stofopname van 99,9% kan geen enkel stofje ontsnappen aan zijn krachtige zuigkracht. Het unieke ontwerp maakt het legen van de stofzuiger eenvoudig en hygiënisch, waardoor stofwolken en vuildeeltjes in de lucht tot een minimum worden beperkt. Met het TriActive+ mondstuk en de verschillende meegeleverde accessoires reinig je moeiteloos en efficiënt op elke plek in huis. Het is tijd om afscheid te nemen van een stofvrij huis als een droom en het werkelijkheid te maken met de Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active.

Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active - 750 Watt - Actieradius van 9 meter - Eenvoudig en hygienisch te legen - Licht en compact - 1.5 Liter stofcapaciteit - FC9555/09

Discover more about the Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active - 750 Watt - Actieradius van 9 meter - Eenvoudig en hygienisch te legen - Licht en compact - 1.5 Liter stofcapaciteit - FC9555/09.

Waarom zou u dit product overwegen?

Als u op zoek bent naar een krachtige en efficiënte stofzuiger zonder zak, dan is de Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active de perfecte keuze voor u. Met een 900 W-motor biedt deze stofzuiger veel zuigkracht voor een grondige reiniging van uw vloeren en tapijten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze stofzuiger 99,9% van het stof opneemt, waardoor u verzekerd bent van een complete en effectieve reiniging.

Daarnaast is de Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active ontworpen voor een eenvoudige en hygiënische verwijdering van het verzamelde stof. Met slechts één hand kunt u het stofreservoir legen, waardoor stofwolken en vuildeeltjes in de lucht tot een minimum worden beperkt. Dit maakt het schoonmaken van uw huis een stuk gemakkelijker en gezonder.

Bovendien is deze stofzuiger licht en compact, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is en weinig opslagruimte in beslag neemt. Met een actieradius van 9 meter kunt u moeiteloos overal in uw huis reinigen, zonder hinderlijke onderbrekingen. Het TriActive+ mondstuk met 3-in-1 reinigingsacties is speciaal ontworpen om groter vuil op te zuigen, stof diep uit tapijten te verwijderen en vuil en stof effectief langs muren op te zuigen.

Kenmerken en voordelen Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active

Gegarandeerde reinigingsprestaties

De Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active biedt geweldige reinigingsprestaties dankzij de 900 W-motor. Met deze krachtige zuigkracht kunt u vertrouwen op een grondige en effectieve reiniging van uw vloeren en tapijten.

Hygiënisch legen

Dankzij het ontwerp voor hygiënische verwijdering met één hand kunt u het stofreservoir eenvoudig en zonder stofwolken legen. Dit minimaliseert de verspreiding van stof en vuildeeltjes in de lucht, wat de luchtkwaliteit in uw huis ten goede komt.

Licht en compact

Deze stofzuiger is licht van gewicht en compact van formaat, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is en weinig opslagruimte in beslag neemt. U kunt moeiteloos door uw huis reinigen zonder gehinderd te worden door een zware en omvangrijke stofzuiger.

Extra reinigingskracht

Het TriActive+ mondstuk met 3-in-1 reinigingsacties zorgt voor extra reinigingskracht. Het zuigt groter vuil op, verwijdert stof diep uit tapijten en reinigt effectief langs muren. U kunt erop vertrouwen dat deze stofzuiger uw vloeren grondig schoonmaakt.

Get your own Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active - 750 Watt - Actieradius van 9 meter - Eenvoudig en hygienisch te legen - Licht en compact - 1.5 Liter stofcapaciteit - FC9555/09 today.

Productkwaliteit

De Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active behoort tot de zeer efficiënte Philips 5000 Series stofzuigers. Philips staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparaten en deze stofzuiger is daar geen uitzondering op. Het is ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail en duurzaamheid, zodat u er lang van kunt genieten.

Bovendien wordt deze stofzuiger geleverd met een H13 allergiefilter en een afwasbaar filter, wat de luchtkwaliteit in uw huis verder verbetert. Deze filters helpen allergenen en fijne stofdeeltjes te verwijderen, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Het gebruik van het product

De Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active is ontworpen voor het grondig reinigen van vloeren en tapijten. U kunt deze stofzuiger gebruiken om stof, vuil, kruimels en andere verontreinigingen van verschillende oppervlakken in uw huis te verwijderen. Met het bijgeleverde TriActive-mondstuk en mondstuk voor harde vloeren kunt u moeiteloos schakelen tussen verschillende oppervlakken.

Het gebruik van het product

Deze stofzuiger is ook ideaal voor het verwijderen van huisdierhaar. Met de mini-turboborstel kunt u gemakkelijk en effectief dierenhaar van meubels, trappen en andere lastig bereikbare plekken verwijderen. Zo blijft uw huis schoon en vrij van allergenen.

Het gebruik van het product

Naast het reinigen van vloeren en het verwijderen van dierenhaar, is de Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active ook geschikt voor het schoonmaken van nauwe ruimtes. Met het spleetmondstuk kunt u gemakkelijk stof en vuil verwijderen tussen meubels, in kieren en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Het gebruik van het product

Als u last heeft van allergieën of ademhalingsproblemen, is deze stofzuiger een uitstekende keuze. Het H13 allergiefilter en het afwasbare filter zorgen ervoor dat allergenen en fijne stofdeeltjes worden opgevangen en vastgehouden, wat de luchtkwaliteit in uw huis verbetert en allergische reacties kan verminderen.

Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active - 750 Watt - Actieradius van 9 meter - Eenvoudig en hygienisch te legen - Licht en compact - 1.5 Liter stofcapaciteit - FC9555/09

Productspecificaties

SpecificatieWaarde
Vermogen750 Watt
Actieradius9 meter
Stofcapaciteit1.5 liter
ModelFC9555/09
Inbegrepen accessoiresTriActive-mondstuk, mondstuk voor harde vloeren, mini-turboborstel, geïntegreerde borstel, spleetmondstuk, H13 allergiefilter, afwasbaar filter, 2-delige telescoopbuis

Voor wie is dit product geschikt?

De Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en efficiënte stofzuiger zonder zak. Het is ideaal voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen vanwege de inbegrepen allergiefilters. Daarnaast is het geschikt voor huisdiereigenaren vanwege de mini-turboborstel, waarmee dierenhaar gemakkelijk kan worden verwijderd.

Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active - 750 Watt - Actieradius van 9 meter - Eenvoudig en hygienisch te legen - Licht en compact - 1.5 Liter stofcapaciteit - FC9555/09

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Krachtige zuigkracht voor grondige reiniging
 • Eenvoudig en hygiënisch legen van het stofreservoir
 • Licht en compact ontwerp voor gemakkelijk gebruik en opslag
 • Inclusief diverse accessoires voor extra reinigingskracht
 • Allergiefilters verbeteren de luchtkwaliteit in huis

Nadelen

 • Niet draadloos, dus u hebt een stopcontact nodig tijdens het gebruik
 • Beperkte stofcapaciteit van 1,5 liter, wat vaker legen vereist bij grote schoonmaakbeurten

Veelgestelde vragen

 • V: Moet ik het filter vervangen? A: Het afwasbare filter kan worden gewassen en hergebruikt. Het is aan te raden om het filter regelmatig schoon te maken om de prestaties van de stofzuiger te behouden.
 • V: Kan ik deze stofzuiger gebruiken op houten vloeren? A: Ja, de stofzuiger wordt geleverd met een mondstuk voor harde vloeren, speciaal ontworpen voor het reinigen van houten vloeren zonder ze te beschadigen.
 • V: Hoe vaak moet ik het stofreservoir legen? A: Dit hangt af van de hoeveelheid vuil die u opzuigt, maar het verdient de voorkeur om het stofreservoir regelmatig te legen om de beste prestaties te behouden.

Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active - 750 Watt - Actieradius van 9 meter - Eenvoudig en hygienisch te legen - Licht en compact - 1.5 Liter stofcapaciteit - FC9555/09

Wat klanten zeggen

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met de Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active. Ze prijzen de krachtige zuigkracht en de efficiënte reinigingsprestaties van de stofzuiger. Veel klanten merken ook op dat het legen van het stofreservoir eenvoudig en hygiënisch is, en dat de meegeleverde accessoires handig zijn voor specifieke schoonmaaktaken.

Algehele waarde

Samengevat biedt de Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active uitstekende reinigingsprestaties, efficiëntie en gebruiksgemak. Met zijn krachtige zuigkracht, hygiënische leging en compacte ontwerp is dit een betrouwbare keuze voor het schoonmaken van uw huis. Het wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor verschillende schoonmaaktaken en de allergiefilters verbeteren de luchtkwaliteit in uw huis.

Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active - 750 Watt - Actieradius van 9 meter - Eenvoudig en hygienisch te legen - Licht en compact - 1.5 Liter stofcapaciteit - FC9555/09

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Zorg ervoor dat u het afwasbare filter regelmatig schoonmaakt om de prestaties van de stofzuiger te behouden.
 • Leeg het stofreservoir regelmatig om verstoppingen te voorkomen en de beste zuigkracht te behouden.
 • Gebruik de juiste accessoires voor specifieke schoonmaaktaken om de beste resultaten te behalen.
 • Lees de handleiding zorgvuldig door om volledig vertrouwd te raken met de functies en bediening van de stofzuiger.

Tot slot

De Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active is een hoogwaardige stofzuiger die aan al uw schoonmaakbehoeften voldoet. Met zijn krachtige zuigkracht, hygiënische leging en compacte ontwerp is het een betrouwbare keuze voor het schoonmaken van uw huis. Verbeter de luchtkwaliteit in uw huis en geniet van een grondige reiniging met de Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active.

See the Philips Stofzuiger zonder zak PowerPro Active - 750 Watt - Actieradius van 9 meter - Eenvoudig en hygienisch te legen - Licht en compact - 1.5 Liter stofcapaciteit - FC9555/09 in detail.

Openbaarmaking: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.