Eric maakt spectaculaire stunts met de nieuwe Avat 2 drone in de Westfield Mall of the Netherlands

eric maakt spectaculaire stunts met de nieuwe avat 2 drone in de westfield mall of the netherlands 4

Man, wat een spectaculaire beelden heeft Eric weten te maken met de nieuwe Avat 2 drone in de Westfield Mall of the Netherlands! Met de bijbehorende VR-bril kun je direct door de camera van de drone kijken. Het besturen van de drone met de joystick maakt het mogelijk om loopings en drifts te maken. Het is verbazingwekkend hoe makkelijk het is om te vliegen met deze drone. Helaas is de prijs wel aan de hoge kant. Abonneer en volg ons op social media voor meer spectaculaire beelden!

De nieuwe Avat 2 drone is het instapmodel voor het fpv vliegen. Het is groter, lichter en dunner dan zijn voorganger. In tegenstelling tot cinematische drones, zoals de Mini 4 Pro, wordt de Avat 2 bestuurd met een bril. De drone biedt de mogelijkheid om preciezer te vliegen en stunts uit te voeren. Daarnaast is de batterijduur verbeterd en kan worden opgeladen met een snelle charging hub. De drone is voorzien van verschillende vliegmodi en is geschikt voor filmmakers en YouTubers, mits zij beschikken over de juiste vergunningen en apparatuur. Al met al is de Avat 2 een indrukwekkende drone met geweldige functies.

Een kijkje in de wereld van Eric en de Avat 2 drone

Als drone-liefhebber kreeg Eric de unieke kans om de Avat 2 drone uit te proberen in de Westfield Mall of the Netherlands. Het was een geweldige ervaring om rond te vliegen en de mogelijkheden van deze drone te ontdekken.

Eric maakt spectaculaire stunts met de nieuwe Avat 2 drone in de Westfield Mall of the Netherlands

This image is property of i.ytimg.com.

De bijzondere functies van de Avat 2 drone

Een van de opvallende functies van de Avat 2 is dat deze drone bestuurd kan worden met een joystick. Dit maakt het vliegen met de drone intuïtief en gemakkelijk. In combinatie met de bijbehorende VR-bril kan je direct door de camera van de drone kijken, waardoor het voelt alsof je zelf in de lucht zweeft.

Een ander kenmerk van de Avat 2 is de mogelijkheid om loopings en drifts te maken. Dit maakt het vliegen met deze drone extra spannend en leuk. Eric kon genieten van de adrenalinekick terwijl hij met hoge snelheden door de lucht zoeft en indrukwekkende stunts uitvoert.

Een prijzig speeltje

Helaas hangt er aan de Avat 2 drone wel een behoorlijk prijskaartje. Het is een high-end drone met geavanceerde functies, wat betekent dat het een investering is. Voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in drones en bereid zijn om te investeren in kwaliteit, kan de Avat 2 zeker de moeite waard zijn. Maar voor beginners of mensen die gewoon af en toe willen experimenteren met drones, kan het prijskaartje een obstakel vormen.

De nieuwe Dji Avat 2 is perfect voor fpv vliegen

De Avat 2 wordt beschouwd als een instapmodel voor First Person View (fpv) vliegen. Het is ontworpen om een meeslepende en realistische vliegervaring te bieden. Deze drone is groter, lichter en dunner dan zijn voorganger, wat de wendbaarheid en het gebruiksgemak ten goede komt.

Met de bijbehorende bril kunnen gebruikers de drone preciezer besturen en indrukwekkende stunts uitvoeren. Het is alsof je zelf in de cockpit zit en de controle hebt over elke beweging van de drone. Het fpv vliegen met de Avat 2 is een unieke ervaring die zowel beginners als gevorderde dronepiloten zal aanspreken.

Verbeteringen ten opzichte van cinematische drones

Een van de belangrijkste verschillen tussen de Avat 2 en cinematische drones, zoals de Mini 4 Pro, is de manier van besturen. Terwijl cinematische drones meestal worden bestuurd met een controller, wordt de Avat 2 bestuurd met een bril. Dit zorgt voor een nog meeslepender en intuïtiever vlieggevoel.

Daarnaast biedt de Avat 2 ook verbeterde prestaties en functionaliteiten. De drone kan nauwkeuriger vliegen en stunts uitvoeren, wat zorgt voor indrukwekkende beelden en video’s. Bovendien heeft de Avat 2 een verbeterde batterijduur en kan deze snel worden opgeladen met behulp van een charging hub.

Eric maakt spectaculaire stunts met de nieuwe Avat 2 drone in de Westfield Mall of the Netherlands

This image is property of heise.cloudimg.io.

De veelzijdige vliegmodi en stunts van de Avat 2

De Avat 2 is voorzien van verschillende vliegmodi die aan verschillende behoeften en ervaringen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een rustige vlucht om te genieten van het uitzicht of adrenalinekick wilt ervaren door indrukwekkende stunts uit te voeren, de Avat 2 heeft voor elk wat wils.

Met functies zoals Easy Acro en 180 graden drift, kunnen gebruikers de drone op verschillende manieren besturen en stunts uitvoeren. Dit zorgt voor eindeloos plezier en entertainment tijdens het vliegen met de Avat 2.

De nieuwe Dji Goggles 3

De bijbehorende Dji Goggles 3 zijn een essentieel onderdeel van de Avat 2 drone-ervaring. Deze bril heeft een nieuwe vorm en verbeterde functies om een meeslepende en comfortabele ervaring te bieden.

Een van de belangrijkste verbeteringen is de passthrough-functie, waarmee gebruikers snel kunnen schakelen tussen het beeld van de drone en hun omgeving. Hierdoor kunnen ze veiligheid en navigatie behouden, zelfs tijdens het dragen van de bril. Daarnaast bieden de Dji Goggles 3 motion tracking, waardoor de gebruikerservaring nog realistischer wordt.

Eric maakt spectaculaire stunts met de nieuwe Avat 2 drone in de Westfield Mall of the Netherlands

This image is property of www.heise.de.

Geschikt voor filmmakers en YouTubers

De Avat 2 drone is niet alleen een geweldig speeltje voor drone-enthousiastelingen, maar ook een waardevol hulpmiddel voor filmmakers en YouTubers. Met de indrukwekkende functies en prestaties van de drone, kunnen ze professionele beelden en video’s creëren.

Het is echter belangrijk op te merken dat het gebruik van drones voor commerciële doeleinden vergunningen en de juiste apparatuur vereist. Filmmakers en YouTubers moeten zich bewust zijn van de regelgeving en de nodige stappen nemen om aan alle eisen te voldoen.

Conclusie

De Avat 2 drone opent nieuwe mogelijkheden voor avontuurlijke dronevliegers. Met indrukwekkende functies, verbeterde prestaties en een meeslepende vliegervaring, biedt deze drone een nieuwe dimensie aan het genot van drones. Het prijskaartje kan een obstakel vormen voor sommigen, maar voor degenen die bereid zijn te investeren, zal de Avat 2 een waardevolle toevoeging zijn aan hun drone-verzameling.

Eric maakt spectaculaire stunts met de nieuwe Avat 2 drone in de Westfield Mall of the Netherlands

This image is property of www.heise.de.