Zo reageerden JULLIE op de Vision Pro

zo reageerden jullie op de vision pro

Tijdens onze review van de Vision Pro beloofden we vijf slots uit voor onze volgers om de Vision Pro te testen. We kregen honderden aanmeldingen en dit zijn de gelukkigen. Wat vonden ze ervan? “Dit is echt echt echt krankzinnig”, “overweldigend” en “gigantisch gaaf”. Abonneer en zet de BEL aan VOLG ons ook op / bright_nl / brightnl / bright. Hey erener van Bright je hebt al mijn Reactie op en review van de Vision Pro Kunnen zien vandaag in deze video is het De beurt aan Tag Lovers zoals Jij We hadden vijf invites uitgeloofd Onder onze volgers en dit zijn de Gelukkige winnaars Hallo ik ben bolter En ik ben 2 jaar oud Ik ben Marijn en ik Ben 21 jaar oud Hi ik ben Ruud Ik ben 63 Jaar Hoi ik ik ben Tom ik ben 32 jaar Hoi ik ben Debora en ik ben 29 jaar Ik Ben Niel Splinter Ik ben 25 jaar oud hei Ik ben Gerard en ik ben 48 wat Verwachten zij eigenlijk van een Ruimtelijke computer Ik verwacht nu dat Het eh een soort van toevoeging wordt Van de computer die we al hebben Immersie een andere wereld iets waar ik Mezelf in kan verliezen dat ik overal eh Beeldschermen kan neerzetten eh Spelletjes kan spelen dus alles digitaal Zie en ik ben ook eh eigenlijk Ja Benieuwd hoe het eruit zet om te zien eh Om een soort live bioscoop voor mij te Zien Ja ik heb nog geen ervaring ermee Dus Ik eh laat me verrassen denk ik eh Nog niet heel grote verwachtingen Ja ik Eh ben wel heel benieuwd Ik heb ook Oudere vrs zeg maar getest en dat is Natuurlijk gewoon Ja je zit in een soort Ruimte dus ik ben wel heel benieuwd wat Dat verschil is en wat dat verschil ook Met mij doet zeg maar tijd voor de demo We hebben een speciale demonstratie voor Ze in elkaar gedraaid en dat begint met Een welkomstvideo een ruimtelijke Welkomstvideo uiteraard Hey Gefeliciteerd met É van Die het is echt 3D inderdaad TP Zo dat is Vet ziet Wow Ja een Special video die Werkt goed is dat ja het is fantastisch Mooi het het gevoel is ook dat dat Geluid dat een soort om je heen om je Heen is niet dat het zozeer uit uit de Speakers aan de zijkant komt dan de Driedimensionale Desktop Is heel bizar lip hè D is echt heel lip Oh dit werkt echt heel soepel Ah Fantastisch man hij trilt ook niet of Blijft echt gewoon vasthangen ja en ik Kan ook Is dit Mogelijk zo Prachtig dat ding blijft gewoon Hij Blijft helemaal strak staan strak staan Ja ah dat vet Zo dat is wel echt gaaf Ja Dit had ik niet zo verwacht ja dit zag Ik dan op een filmpje voorbij komen maar Dit dit had ik niet zo verwacht dat dit Er zo uit zou zien als je het zelf zou Meemaken Ja het is heel strak 360° Omgevingen ik had altijd al naar de maan Willen gaan Oh Ja wat Wow Zo dat is wel gaaf Wow Ja heel vet Zo ik durf eigenlijk niet teveel te Bewegen want je ziet bijna niks meer om Je heen nee Wauw Oh maar dit vind ik ook Echt heel trippy Nou ik heb echt het Idee dat ik eh echt midden in de woesj Zit mooi

Zo reageerden JULLIE op de Vision Pro

This image is property of i.ytimg.com.

Reacties op de Vision Pro

De Vision Pro heeft veel positieve reacties ontvangen van de gelukkige testers. Ze waren overweldigd door de ervaring en vonden het echt krankzinnig en gaaf. De verwachtingen van de testers waren dat de Vision Pro een toevoeging zou zijn aan hun huidige computer, een immersive ervaring waarin ze zich kunnen verliezen en overal beeldschermen kunnen neerzetten. Ze waren nieuwsgierig naar hoe het eruit zou zien en lieten zich verrassen.

Eerste indrukken van de testers

Bij het zien van de welkomstvideo waren de testers direct onder de indruk. Ze vonden het fantastisch dat het beeld echt 3D was en het geluid om hen heen leek te komen. Ze waren verbaasd over hoe soepel de bril werkte en dat hij goed op hun hoofd bleef zitten. De 360° omgevingen waren strak en indrukwekkend. Ze hadden niet verwacht dat de Vision Pro er zo realistisch uit zou zien en voelden zich alsof ze zich in een andere wereld bevonden.

Positieve ervaringen met de Vision Pro

De testers hadden verschillende positieve ervaringen met de Vision Pro. Ze vonden het gemakkelijk te gebruiken en waren onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid. Het navigeren door de user interface was intuïtief en ze pikten het snel op. Ze waren verbaasd over de technologie en vonden het indrukwekkend hoe realistisch het beeld en geluid waren. Ze voelden zich echt meegesleept in de ervaring en waren positief verrast.

Makkelijk navigeren en gebruiksvriendelijkheid

Een opvallend aspect van de Vision Pro was de gemakkelijke navigatie en gebruiksvriendelijkheid. De testers merkten op dat het zeer intuïtief was om door de user interface te navigeren. Eén van de testers had zelfs een nieuw record gevestigd bij het oppikken van de interface. Dit gaf aan hoe gebruiksvriendelijk de Vision Pro is en hoe snel mensen het oppikken. De testers vonden het prettig dat ze zonder moeite konden navigeren en genieten van de ervaring.

Verbazing over de technologie

De technologie achter de Vision Pro zorgde voor verbazing bij de testers. Ze waren onder de indruk van de realistische beelden en het geluid dat om hen heen leek te komen. Ze hadden niet verwacht dat de bril zo’n immersive ervaring zou bieden. Het feit dat ze bijna alles om hen heen vergaten en zich echt in de ervaring waanden, verbaasde hen. De technologie achter de Vision Pro heeft hun verwachtingen overtroffen en heeft een blijvende indruk op hen gemaakt.

Impact van de ervaring

Na het afzetten van de bril waren de testers onder de indruk van de impact die de ervaring op hen had gehad. Ze waren even van de wereld en moesten even bijkomen van de intense belevenis. Het duurde even voordat ze weer helemaal terug waren in de echte wereld. De Impact van de Vision Pro was zo sterk dat het hun perceptie van wat mogelijk is op het gebied van VR en AR heeft veranderd. Ze waren enthousiast over de toekomstige mogelijkheden die deze technologie biedt.

Vergelijking met andere slimme brillen

De testers hadden ervaring met andere slimme brillen, maar vonden de Vision Pro een unieke ervaring. Ze merkten op dat het verschil tussen de Vision Pro en andere brillen duidelijk merkbaar was. De Vision Pro bood een veel realistischere en meeslepende ervaring dan andere brillen die ze hadden getest. Ze waren onder de indruk van de kwaliteit en vonden het een stap vooruit in de technologie van slimme brillen.

Toekomstige mogelijkheden

De testers waren enthousiast over de toekomstige mogelijkheden van de Vision Pro. Ze zagen veel potentieel voor deze ruimtelijke computer en waren benieuwd naar de ontwikkelingen die nog zouden komen. Ze waren het erover eens dat de Vision Pro een nieuwe dimensie toevoegt aan de computerervaring en ze waren benieuwd naar de verdere ontwikkelingen en verbeteringen die in de toekomst mogelijk zouden zijn.

Toekomstige demodagen en winacties

Voor degenen die de Vision Pro nog niet hebben kunnen proberen, is er goed nieuws. Er zijn mogelijkheden voor nieuwe demodagen waarop mensen de Vision Pro kunnen testen. Het Bright-kanaal zal aankondigingen doen over deze demodagen, dus het is belangrijk om Bright_nl, brightnl en bright te volgen op social media om op de hoogte te blijven. Het is ook mogelijk om mee te doen aan winacties waarbij je de kans krijgt om de Vision Pro te testen. Dus houd het Bright-kanaal en bd.nl in de gaten voor deze mogelijkheden.

Conclusie

De reacties op de Vision Pro waren overwegend positief. De testers waren onder de indruk van de ervaring en vonden het krankzinnig en gaaf. De Vision Pro overtrof hun verwachtingen en ze waren echt verrast door de technologie. Ze zagen veel potentieel voor de toekomstige ontwikkeling van de Vision Pro en waren geïnteresseerd in het gebruik van deze ruimtelijke computer. Kortom, de Vision Pro heeft veel interesse en positieve reacties gegenereerd en heeft de verwachtingen overtroffen.