VEEKXTOMX Mini Power Bank 5000mAh review

veekxtomx mini power bank 5000mah review

Ben je op zoek naar een draagbare oplader die perfect is voor onderweg? Maak kennis met de VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh, de ideale metgezel voor alle USB-C telefoons, zoals Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus en Pixel. Deze powerbank is voorzien van een ingebouwde USB-C-kabel, waardoor het gedoe van het meenemen van extra oplaadkabels verleden tijd is. Met ondersteuning voor PD & QC 3.0 Quick Charge, kan deze kleine powerbank je iPhone in slechts een half uur van 20% naar 70% opladen – dat is 3 keer sneller dan een standaard 5W-oplader! Met het ultracompacte formaat van een lipstick, is deze powerbank handig en gemakkelijk mee te nemen waar je ook naartoe gaat. Met de intelligente LED-batterijniveau-indicator kun je altijd zien hoeveel batterijduur je nog hebt. Koop vandaag nog de VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh en ontdek het gemak van draagbare opladers!

VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh, 20W USB C Powerbank PD QC 18W Externe Batterij Fast Charge, Type C Kleine Portable Charger Compatibel met Samsung/Huawei/Xiaomi/Oneplus/Pixel/Andere USB C telefoons

This image is property of Amazon.com.

Get your own VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh, 20W USB C Powerbank PD QC 18W Externe Batterij Fast Charge, Type C Kleine Portable Charger Compatibel met Samsung/Huawei/Xiaomi/Oneplus/Pixel/Andere USB C telefoons today.

Waarom zou je dit product overwegen ?

Als je op zoek bent naar een draagbare oplader die je telefoon snel en efficiënt kan opladen, dan is de VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh de juiste keuze voor jou. Deze powerbank biedt verschillende functies en voordelen die je zult waarderen.

Met de ingebouwde USB-C-kabel hoef je geen extra oplaadkabels meer mee te nemen. Dit maakt het opladen van je Samsung Galaxy, Note, Oculus Quest en andere Android-telefoons super handig. Je kunt de powerbank rechtstreeks aansluiten op je apparaat en direct beginnen met opladen.

Dankzij de PD & QC 3.0 Quick Charge ondersteuning kan deze powerbank je iPhone opladen van 20% naar 70% in slechts een half uur. Dit is drie keer sneller dan een standaard 5W-oplader. Dit is vooral handig als je haast hebt en snel wat extra energie nodig hebt voor je telefoon.

Met de intelligente LED-batterijniveau-indicator kun je altijd zien hoeveel batterijlading er nog over is in de powerbank. Dit voorkomt dat je onverwachts zonder stroom komt te zitten en je kunt je gebruik dienovereenkomstig plannen. De LED-display toont ook de laadstatus, zodat je kunt zien wanneer de powerbank volledig is opgeladen.

Bovendien is de VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh een van de kleinste en lichtste draagbare opladers op de markt. Met zijn ultra-compacte lipstick-formaat kun je hem gemakkelijk in je zak steken of meenemen waar je maar wilt. Het is perfect voor onderweg, op reis of zelfs voor dagelijks gebruik. Je zult nooit meer zonder stroom komen te zitten.

Kenmerken en Voordelen van de VEEKXTOMX Mini Power Bank 5000mAh

Compact en Draagbaar

De VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh is zo ontworpen dat hij zeer compact en draagbaar is. Met zijn kleine formaat en lichte gewicht kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Ingebouwde USB-C-kabel

De ingebouwde USB-C-kabel maakt het opladen van je compatibele apparaten super handig. Je hoeft geen extra oplaadkabels meer mee te nemen omdat de kabel al in de powerbank is geïntegreerd.

Snelle Oplaadmogelijkheden

Met de PD & QC 3.0 Quick Charge-ondersteuning biedt deze powerbank snelle oplaadcapaciteiten. Je kunt je telefoon opladen van 20% naar 70% in slechts een half uur.

LED-Display

Met de intelligente LED-batterijniveau-indicator kun je altijd zien hoeveel batterijlading er nog over is in de powerbank. Het display toont ook de laadstatus, zodat je precies weet wanneer de powerbank volledig is opgeladen.

VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh, 20W USB C Powerbank PD QC 18W Externe Batterij Fast Charge, Type C Kleine Portable Charger Compatibel met Samsung/Huawei/Xiaomi/Oneplus/Pixel/Andere USB C telefoons

This image is property of Amazon.com.

Productkwaliteit

De VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De oplaadkabel is stevig en duurzaam, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat deze snel zal verslijten.

De powerbank is ook voorzien van meerdere beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van je apparaten en jezelf te waarborgen. Het is uitgerust met overstroombeveiliging, overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en kortsluitingsbeveiliging. Je kunt erop vertrouwen dat je apparaten veilig worden opgeladen.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Opladen onderweg

De VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh is perfect voor mensen die veel onderweg zijn. Je kunt deze powerbank gemakkelijk in je tas of zak stoppen en hem gebruiken om je telefoon onderweg op te laden.

Reizen

Als je op reis gaat en geen toegang hebt tot een stopcontact, kan deze powerbank je redder in nood zijn. Je kunt je apparaten opladen, zelfs als je geen elektriciteit hebt.

Noodgevallen

Het hebben van een draagbare oplader kan van onschatbare waarde zijn tijdens noodgevallen. Je kunt altijd opgeladen blijven, zelfs als de stroom uitvalt of als je geen toegang hebt tot een stopcontact.

Dagelijks gebruik

Natuurlijk kun je deze powerbank ook gewoon dagelijks gebruiken. Het is handig om altijd een back-up stroomvoorziening bij de hand te hebben, voor het geval dat je telefoon zonder stroom komt te zitten.

VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh, 20W USB C Powerbank PD QC 18W Externe Batterij Fast Charge, Type C Kleine Portable Charger Compatibel met Samsung/Huawei/Xiaomi/Oneplus/Pixel/Andere USB C telefoons

This image is property of Amazon.com.

Productspecificaties

KenmerkenSpecificaties
Capaciteit5000mAh
OplaadpoortenUSB-C (ingebouwde kabel), USB-A
Snel opladenPD 20W, QC 3.0 18W
LED-DisplayJa
Afmetingen10,2 x 2,1 x 2,1 cm
Gewicht125 gram
Meegeleverde items5000mAh Power Bank x 1, Gebruikershandleiding x 1

Voor wie is dit product geschikt?

De VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh is geschikt voor iedereen die een betrouwbare draagbare oplader nodig heeft. Of je nu veel onderweg bent, op reis gaat, noodgevallen wilt voorbereiden of gewoon een back-up stroomvoorziening nodig hebt, deze powerbank zal aan je behoeften voldoen.

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Compact en draagbaar formaat
 • Ingebouwde USB-C-kabel voor gemakkelijk opladen
 • Snelle opladingsmogelijkheden met PD & QC 3.0
 • Intelligente LED-batterijniveau-indicator
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en veiligheid

Nadelen:

 • Alleen geschikt voor apparaten met USB-C-poorten
 • Beperkte capaciteit van 5000mAh in vergelijking met powerbanks met hogere capaciteit

Veelgestelde vragen

 1. Kan ik de powerbank opladen terwijl ik mijn telefoon ermee oplaad? Ja, de powerbank kan tegelijkertijd worden opgeladen terwijl hij een apparaat oplaadt.
 2. Hoe lang duurt het om de powerbank volledig op te laden? Afhankelijk van de oplaadbron kan het 3-5 uur duren om de powerbank volledig op te laden.
 3. Kan ik de powerbank gebruiken om andere apparaten op te laden, zoals tablets of draadloze oortjes? Ja, de powerbank kan worden gebruikt om elk apparaat op te laden dat via USB kan worden opgeladen.
 4. Wat gebeurt er als ik de powerbank aansluit op een apparaat dat niet compatibel is met PD of QC 3.0? De powerbank past automatisch de oplaadsnelheid aan het aangesloten apparaat aan om een veilige en efficiënte oplaadervaring te garanderen.

VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh, 20W USB C Powerbank PD QC 18W Externe Batterij Fast Charge, Type C Kleine Portable Charger Compatibel met Samsung/Huawei/Xiaomi/Oneplus/Pixel/Andere USB C telefoons

This image is property of Amazon.com.

Wat zeggen klanten?

Klanten zijn zeer tevreden met de VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh. Ze prijzen de compactheid, de snelle oplaadmogelijkheden en de handige ingebouwde USB-C-kabel. Klanten vinden het ook handig dat de powerbank wordt geleverd met een gebruikershandleiding en vriendelijke klantenservice.

Algemene waarde

De VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh biedt uitstekende waarde voor zijn prijs. Met zijn compacte formaat, snelle oplaadmogelijkheden en handige functies is het een betrouwbare en handige powerbank voor dagelijks gebruik en onderweg.

Tips en trucs voor het beste resultaat

 • Laad de powerbank volledig op voordat je hem voor het eerst gebruikt.
 • Sluit alleen compatibele apparaten aan op de powerbank om schade te voorkomen.
 • Houd de powerbank uit de buurt van water en vochtige omgevingen om elektrische schokken te voorkomen.

Laatste gedachten

Samenvatting van het product

De VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh is een compacte en draagbare oplader met een ingebouwde USB-C-kabel, snelle oplaadmogelijkheden en een intelligente LED-batterijniveau-indicator. Het is een betrouwbare en handige oplossing voor mensen die altijd en overal een back-up stroomvoorziening nodig hebben.

Laatste aanbeveling

Als je op zoek bent naar een draagbare oplader die betrouwbaar, efficiënt en gemakkelijk mee te nemen is, dan raden we je zeker de VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh aan. Met zijn vele handige functies en goede prijs-kwaliteitverhouding zal het zeker voldoen aan je behoeften en verwachtingen.

Discover more about the VEEKTOMX Mini Power Bank 5000mAh, 20W USB C Powerbank PD QC 18W Externe Batterij Fast Charge, Type C Kleine Portable Charger Compatibel met Samsung/Huawei/Xiaomi/Oneplus/Pixel/Andere USB C telefoons.

Let op: Als een Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.