Review Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot voor kinderen vanaf 8 jaar

review clementoni 59212 galileo robotics slitherbot voor kinderen vanaf 8 jaar

Ben je op zoek naar een uniek speelgoed dat zowel wetenschap als robotica combineert? Dan is de Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot perfect voor jou! Deze mechanische speelset, in de vorm van een slang, is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar. Met behulp van een motor komt deze robot tot leven en beweegt hij zich door de kamer. Met een realistische en gebogen beweging zal de slangenstaart naar rechts, links en naar voren bewegen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde speelervaring. Bovendien bevordert deze set de ontwikkeling van behendigheid en logica bij kinderen. Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau voor Pasen, Kerstmis of een verjaardag, de Galileo Robotics SlitherBot zal zeker het hoogtepunt zijn van elk kinderfeest. Laat de kinderen op een leuke en spannende manier kennismaken met de wereld van robotica met deze door de dierenwereld geïnspireerde robot. De verstelde ogen van kinderen zullen zich verbazen over de gebogen beweging van dit kruipende dier.

Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot, wetenschap en robot, mechanisch spelen in de vorm van een slang, robotica-set voor kinderen vanaf 8 jaar, 27,6 x 6 x 18,8 cm

This image is property of Amazon.com.

Meer Informatie ❤️

Waarom zou je dit product overwegen?

Ben je op zoek naar een leuke en educatieve speelervaring voor je kinderen? Dan is de Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot iets voor jou. Deze robotica-set biedt een uniek avontuur in de kinderkamer en zorgt voor grenzeloze fantasie. Met wetenschap en robotica als basis, stelt deze mechanische slang kinderen vanaf 8 jaar in staat om hun eigen robot te monteren en tot leven te brengen. Door de motor beweegt de slangenstaart eenmaal naar rechts, links en naar voren, waardoor het speelgoed actief en realistisch is.

Deze robotica-set voor kinderen bevordert de ontwikkeling van behendigheid en logica. Het is een perfect cadeau voor Pasen, Kerstmis of een verjaardag en zal zeker een hoogtepunt zijn op elk kinderfeest. Daarnaast biedt het mechanisch plezier en leidt het kinderen op een leuke en spannende manier naar de wereld van robotica. De gebogen beweging van deze kruipende robot zal de ogen van kinderen zeker doen twinkelen.

Kenmerken en voordelen

Bouw je eigen robot

Met de Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot kunnen kinderen hun eigen robot in elkaar zetten. Dit biedt niet alleen een leuke en creatieve activiteit, maar helpt ook bij de ontwikkeling van behendigheid en logica. Terwijl je kind de stukken van de robot in elkaar zet, leert het waardevolle vaardigheden zoals probleemoplossing en technisch inzicht.

Beweging en realisme

Dankzij de motor kan de slangenstaart van deze robotica-set zich naar rechts, links en naar voren bewegen. Dit zorgt voor een actieve speelervaring en een realistische aandrijving. Kinderen kunnen de robot laten bewegen en hem de kamer laten verkennen. Dit stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen en zorgt voor eindeloos speelplezier.

Educatief speelgoed

Naast het plezier en de opwinding die deze robot biedt, is het ook een educatief speelgoed. Het leert kinderen op een interactieve manier over wetenschap en robotica. Ze kunnen experimenteren met de beweging en mechanica van de robot en zo hun nieuwsgierigheid en interesse in technologie ontwikkelen. Deze bouwset is dus niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Hoogwaardige kwaliteit

De Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De onderdelen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen het ruige spel van kinderen. Je kunt erop vertrouwen dat dit speelgoed van hoge kwaliteit is en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot, wetenschap en robot, mechanisch spelen in de vorm van een slang, robotica-set voor kinderen vanaf 8 jaar, 27,6 x 6 x 18,8 cm

This image is property of Amazon.com.

Direct Bestellen ❤️

Waar wordt het voor gebruikt?

Ontwikkeling van behendigheid en logica

De Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot is een geweldige bouwset voor kinderen vanaf 8 jaar om hun behendigheid en logica te ontwikkelen. Door het in elkaar zetten van de robot en het experimenteren met de beweging en mechanica, leren kinderen belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossing en technisch inzicht. Dit draagt bij aan hun cognitieve ontwikkeling en creëert een solide basis voor toekomstig leren.

Stimuleert de verbeeldingskracht

Deze robotica-set voor kinderen zorgt voor grenzeloze fantasie. Kinderen kunnen de robot laten bewegen en de kamer laten verkennen, waardoor ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Ze kunnen zich voorstellen dat de robot een echt reptiel is dat tot leven komt. Dit stimuleert hun creativiteit en helpt hen om verhalen en avonturen te bedenken.

Introduceert kinderen in robotica

Met de Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot kunnen kinderen op een leuke en spannende manier kennismaken met de wereld van robotica. Door hun eigen robot te bouwen en met de beweging te experimenteren, leren ze de basisprincipes van robotica en technologie. Dit kan een zaadje planten voor verdere interesse in STEM-onderwerpen (Science, Technology, Engineering en Mathematics).

Actief speelgoed

Deze robotica-set is niet alleen een bouwset, maar ook actief speelgoed. Kinderen kunnen de robot laten bewegen en ermee spelen alsof het een echt dier is. Dit stimuleert fysieke activiteit en houdt kinderen bezig. Ze kunnen de robot door de kamer laten kruipen en hem allerlei avonturen laten beleven.

Specificaties van het product

| Afmetingen | 27,6 x 6 x 18,8 cm | | Gewicht | Niet gespecificeerd | | Leeftijdsbereik | 8 jaar en ouder | | Inbegrepen onderdelen | 1 x Galileo Robotics SlitherBot | | Materiaal | Hoogwaardige materialen | | Certificeringen | Niet gespecificeerd |

Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot, wetenschap en robot, mechanisch spelen in de vorm van een slang, robotica-set voor kinderen vanaf 8 jaar, 27,6 x 6 x 18,8 cm

This image is property of Amazon.com.

Wie heeft dit product nodig?

De Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot is ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar die geïnteresseerd zijn in wetenschap, robotica en technologie. Het is geschikt voor zowel jongens als meisjes die graag hun eigen robot willen bouwen en ermee willen spelen. Dit speelgoed is ook geschikt voor ouders of verzorgers die op zoek zijn naar een educatief cadeau voor hun kinderen.

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Bevordert de ontwikkeling van behendigheid en logica
 • Stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit
 • Introduceert kinderen in de wereld van robotica
 • Duurzame en hoogwaardige kwaliteit
 • Actief speelgoed dat fysieke activiteit stimuleert

Nadelen:

 • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar
 • Kan complex zijn voor jongere kinderen om zelf te monteren

Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot, wetenschap en robot, mechanisch spelen in de vorm van een slang, robotica-set voor kinderen vanaf 8 jaar, 27,6 x 6 x 18,8 cm

This image is property of Amazon.com.

Veelgestelde vragen

 1. Kan deze robot echt bewegen? Ja, dankzij de motor kan de slangenstaart van de robot naar rechts, links en naar voren bewegen.

 2. Moeten kinderen de robot zelf monteren? Ja, deze robotica-set wordt geleverd met alle onderdelen die nodig zijn om de robot te monteren. Kinderen moeten de stukken zelf in elkaar zetten.

 3. Is deze set geschikt voor meisjes? Ja, deze robotica-set is geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf 8 jaar.

 4. Zitten er batterijen inbegrepen? Nee, batterijen zijn niet inbegrepen. Je hebt AA-batterijen nodig om de robot te laten werken.

Wat klanten zeggen

 • “Mijn zoon is dol op deze robot! Het was een geweldig cadeau voor zijn verjaardag. Hij vond het geweldig om de robot zelf in elkaar te zetten en hij vindt het geweldig om ermee te spelen.”
 • “Dit is een geweldige manier om kinderen te introduceren in de wereld van robotica. Mijn dochter vindt het geweldig om haar eigen robot te bouwen en ermee te spelen. Ze heeft veel geleerd over technologie dankzij deze set.”
 • “De kwaliteit van dit speelgoed is uitstekend. Het is stevig en duurzaam, zelfs na veelvuldig gebruik. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.”

Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot, wetenschap en robot, mechanisch spelen in de vorm van een slang, robotica-set voor kinderen vanaf 8 jaar, 27,6 x 6 x 18,8 cm

This image is property of Amazon.com.

Algemene waarde

De Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot biedt een uitstekende waarde voor zijn prijs. Het is een educatieve en leuke bouwset waarmee kinderen hun eigen robot kunnen monteren en ermee kunnen spelen. Het bevordert de ontwikkeling van behendigheid en logica bij kinderen en introduceert hen in de wereld van robotica. Daarnaast is het speelgoed van hoogwaardige kwaliteit en biedt het eindeloos speelplezier.

Tips en trucs voor de beste resultaten

 1. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat je begint met het monteren van de robot.
 2. Betrek je kind bij het bouwproces en moedig hem aan om vragen te stellen.
 3. Stimuleer je kind om creatief te zijn en de robot te laten bewegen op verschillende manieren.
 4. Zorg ervoor dat je de juiste batterijen hebt voordat je de robot wilt laten bewegen.

Slotgedachten

De Clementoni 59212 Galileo Robotics SlitherBot biedt kinderen een unieke en educatieve speelervaring. Met deze bouwset kunnen ze hun eigen robot in elkaar zetten en ermee spelen. Het bevordert de ontwikkeling van behendigheid en logica, stimuleert de verbeeldingskracht en introduceert kinderen in de wereld van robotica. Met hoogwaardige kwaliteit en eindeloos speelplezier is deze robotica-set een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meer Informatie ❤️