,

Geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering

geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering 2

Heb je ooit gemerkt dat je na het voltooien van een paar diamond painting projecten wat extra steentjes overhoudt die je niet hebt gebruikt? Het voelt zonde om ze weg te gooien, maar je weet ook niet goed wat je ermee moet doen. Geen zorgen, wij begrijpen dat gevoel. In plaats van ze te bewaren voor de dag dat je misschien een paar steentjes tekort komt, kun je ze beter gebruiken voor nieuwe projecten of knutselwerkjes. In dit artikel delen we vijf unieke ideeën voor wat je kunt doen met je overgebleven diamond painting steentjes. Ontdek hoe je deze schitterende diamanten op andere manieren kunt gebruiken en geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering.

Maak knutselwerkjes met steentjes in een fles

Herinner je je dat knutselwerkje dat ‘’zandkunst’’ heet? Het idee was om verschillend gekleurd zand in een uniek gevormde fles te gieten en zo een mooi patroon te maken. Je hoeft geen kind te zijn om van dit knutselproject te genieten! En raad eens? Je hebt ook geen zand nodig om hetzelfde effect te creëren.

Pak je doosje extra diamond painting steentjes en orden ze op kleur (als ze dat nog niet zijn). Je hoeft dit alleen te doen met de kleuren die je van plan bent te gebruiken, maar het maakt het in de toekomst gemakkelijker als je van plan bent je steentjes voor nog meer projecten te gebruiken. Als de kleuren gesorteerd zijn, zoek je een fles of een pot die je wilt gebruiken en begin je steentjes in lagen in de bak te gieten. Door dezelfde gekleurde steentjes bij elkaar te houden ontstaat een mooi ontwerp, vooral als je de dikte van elk gekleurd deel varieert.

Geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering

Tip van de redactie: Maak jouw eigen unieke kunstwerk met schilderen op nummer of diamond painting!

Wil je een onvergetelijke kunstervaring beleven? Probeer onze schilderen op nummer sets voor volwassenen en kinderen:

  1. Schilderen op nummer met jouw eigen foto: Transformeer je persoonlijke foto’s in unieke schilderen op nummer canvassen. Herbeleef speciale momenten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je interieur.

  2. Diamond Painting met jouw eigen foto: Geef je persoonlijke foto’s een artistieke transformatie door ze om te zetten in op maat gemaakte diamond painting, zodat je speciale herinneringen kunt koesteren en je huis een persoonlijke touch kunt geven.

Schilderen op nummer en diamond painting zijn een geweldige manier om stress te verminderen en je creativiteit te stimuleren. Daarnaast worden onze sets zorgvuldig samengesteld en bevatten alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen.

Al onze pakketten worden met liefde ingepakt en rechtstreeks naar jouw deur verzonden. Begin vandaag nog met deze leuke hobby en geniet van de vele voordelen van deze prachtige kunstvorm!

2. Ornamenten maken

Er is niets zo bijzonder als je ornamenten met de hand maakt. Je kunt ze cadeau geven of samen met je kinderen maken als een leuke kersttraditie. Overgebleven steentjes zijn het perfecte materiaal om je creativiteit op los te laten bij het knutselen van ornamenten. Voor een gemakkelijk knutselwerkje kun je de ornamenten kopen die hol zijn.

Giet je steentjes in het ornament, en je hebt een gloednieuwe, fonkelende versiering voor je boom. Als je een manier zoekt om wat creatiever met je ornamenten om te gaan, kun je je diamond painting gereedschap gebruiken om de steentjes op platte houten ornamenten of ronde ornamenten te plakken. Gebruik de steentjes om een patroon te maken, een naam te spellen of gewoon wat extra flair toe te voegen.

geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering 2

3. Gebruik naaldpatronen als nieuwe, kleinere canvassen

Voor iedereen die oude naaldpatronen in huis heeft liggen, kun je je oude borduur canvassen omvormen tot een nieuw diamond painting patroon. De canvassen hebben dezelfde functionaliteit als de genummerde doeken die gebruikt worden om diamond painting kunst te maken. Zorg dat je genoeg hebt van elke kleur voor je begint. Gebruik dan je diamond painting accessoires om de steentjes direct op het patroon te plakken en aan te brengen. Als je klaar bent, doe je het in een lijstje en voeg je het toe aan je woondecoratie!

geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering 3

4. Geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering

Als je iemand bent die graag wat glitter of glinstering aan je spullen toevoegt, dan heb je eindeloze mogelijkheden voor wat je met je extra steentjes kunt doen. Heb je een oud paar witte sneakers? Lijm er wat diamond painting steentjes op. Wat dacht je van een gewoon houten bord dat in je huis hangt? Voeg diamanten steentjes toe en creëer een prachtig voorwerp.

Laat je fantasie de vrije loop met dit knutselidee en bedenk een voorwerp om op te blinken. Zoek een riem en lijm er steentjes op in een uniek patroon. Verfraai je huis of appartement met wanddecoraties gemaakt van je overgebleven steentjes.

Geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering

5. Schenk extra steentjes aan een school in de buurt

Misschien ben je niet geïnteresseerd in het opnieuw knutselen van je extra steentjes, of misschien is je verzameling restjes uit de hand gelopen en zoek je gewoon een manier om er een paar kwijt te raken. Als dat het geval is, overweeg dan ze te schenken aan een school of kinderdagverblijf in de buurt. Scholen zijn altijd op zoek naar meer materiaal om in de klas te gebruiken, of het nu tijdens de kunstles, de pauze of een geplande les is. Dit is een mooie manier om je extra steentjes te geven aan iemand die ze goed kan gebruiken.

Laat je creatieve kant los met een project van Painting Expert

Als je op zoek bent naar meer diamond painting, dan ben je hier op de juiste plek. Painting Expert biedt een grote verscheidenheid aan diamond paintings in verschillende onderwerpen zoals natuur, dieren en steden.

Geef je accessoires en decoratieve voorwerpen een leuke versiering

Veelgestelde vragen

Wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes?

Wij leggen in ons blogartikel uit wat je zou kunnen doen met de overgebleven steentjes. Klik op ons artikel om erachter te komen welke 5 leuke ideeën wij hebben verzonnen voor jou.

Waar kan ik een diamond painting eigen foto maken?

Je kunt een diamond painting eigen foto laten maken bij Painting Expert – Gemakkelijk en snel geleverd!