,

Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD review

Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD review

Stel je voor, je zit achter je bureau en hebt een krachtig, efficiënt en betrouwbaar apparaat nodig om al je zakelijke taken uit te voeren. Nou, zoek niet verder! In dit artikel zullen we de Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD (NIEUW) harde schijf 8GB geheugen Windows 10 Pro Business Desktop Computer Mini PC (Refurbished) onder de loep nemen en je laten zien waarom dit de perfecte keuze voor jou kan zijn.

Met zijn indrukwekkende specificaties en duurzaamheid is deze refurbished mini-pc van Fujitsu ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne zakelijke wereld. Of je nu bezig bent met het maken van presentaties, het bewerken van documenten of het ontwerpen van grafische elementen, deze computer zal je niet in de steek laten. Met zijn Intel Core i5-processor en 8GB geheugen genereert hij genoeg kracht om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen. En het beste van alles? Het heeft een energiezuinige 0-watt functie, waardoor het niet alleen goed is voor je productiviteit, maar ook voor het milieu. Bereid je voor om versteld te staan door de prestaties van deze refurbishment! Waarom zou je dit product overwegen?

Het Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD (NIEUW) harde schijf 8GB geheugen Windows 10 Pro Business Desktop Computer Mini PC (Refurbished) is een product dat je zeker wilt overwegen. Er zijn verschillende redenen waarom dit product voor jou geschikt kan zijn.

Ten eerste is dit product voorzien van een Intel Core i5-processor, waardoor het krachtig genoeg is om aan al je computervereisten te voldoen. Of je nu werkt, entertainment bekijkt of multitaskt, deze computer kan het allemaal aan. Daarnaast beschikt het over een 240GB SSD harde schijf, wat zorgt voor snelle opstarttijden en soepele prestaties.

Een ander belangrijk voordeel van dit product is het gebruiksgemak. Met Windows 10 Pro als besturingssysteem heb je toegang tot een scala aan functies en mogelijkheden die je workflow kunnen verbeteren. Bovendien is deze computer compact en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk kan worden meegenomen naar verschillende locaties.

Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD review Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD review

Productkwaliteit

De Fujitsu Esprimo Q920 is een hoogwaardige computer die is gerenoveerd om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Elke eenheid wordt grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het probleemloos werkt. Daarnaast wordt het geleverd met een garantie, zodat je verzekerd bent van een goede werking en reparaties indien nodig.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Deze mini-pc kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren.

 • Zakelijk gebruik: Als je op zoek bent naar een desktopcomputer voor zakelijk gebruik, is dit product perfect voor jou. Met zijn krachtige processor en Windows 10 Pro-besturingssysteem kun je gemakkelijk multitasken, presentaties maken en communiceren met klanten en collega’s. Bovendien is het compacte formaat van deze mini-pc ideaal voor een opgeruimd bureaublad en bespaart het kostbare ruimte.
 • Entertainment: Als je graag films kijkt, muziek luistert of games speelt, zal deze mini-pc aan je entertainmentbehoeften voldoen. Dankzij de snelle processor en grote opslagcapaciteit kun je probleemloos genieten van je favoriete media. Daarnaast is de grafische kaart geoptimaliseerd voor multimedia-ervaringen, waardoor de beeldkwaliteit indrukwekkend is.
 • Onderwijs en studie: Deze mini-pc is ook een uitstekende keuze voor studenten en onderwijsprofessionals. Het compacte formaat en het draagbare ontwerp maken het gemakkelijk om mee te nemen naar collegezaal of klaslokaal. Met de krachtige prestaties kun je probleemloos multitasken en zware programma’s gebruiken die nodig zijn voor studie en onderzoek.

Productspecificaties van de Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD

Hieronder vind je een overzicht van de productspecificaties van de Fujitsu Esprimo Q920 mini-pc:

 • Processor: Intel Core i5
 • Harde schijf: 240GB SSD
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 Pro
 • Grafische kaart: Geïntegreerd
 • Connectiviteit: USB-poorten, HDMI-poort, audio-aansluitingen, Ethernet-poort

Product Value

De Fujitsu Esprimo Q920 mini-pc biedt veel waarde voor zijn prijs. Met een krachtige processor, grote opslagcapaciteit en draagbaar ontwerp biedt dit product veel functies en mogelijkheden voor verschillende gebruikers. Bovendien is het gerenoveerd en getest om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, waardoor je kunt rekenen op betrouwbare prestaties. Met een garantie en goede klantenservice krijg je ook gemoedsrust.

Tips en trucs voor de beste resultaten

Om het meeste uit je Fujitsu Esprimo Q920 mini-pc te halen, zijn hier enkele tips en trucs:

 1. Houd je besturingssysteem up-to-date: Zorg ervoor dat je regelmatig updates installeert voor Windows 10 Pro. Deze updates bevatten vaak beveiligingspatches en prestatieverbeteringen.
 2. Maak gebruik van cloudopslag: Met een beperkte harde schijfruimte van 240GB is het handig om gebruik te maken van cloudopslagdiensten zoals Google Drive of Microsoft OneDrive om bestanden veilig op te slaan en ruimte vrij te maken.
 3. Investeer in een externe harde schijf: Als je extra opslagruimte nodig hebt, kun je overwegen om een externe harde schijf aan te schaffen. Hiermee kun je grote bestanden en back-ups opslaan zonder de interne opslagruimte vol te maken.
 4. Maak gebruik van antivirussoftware: Bescherm je mini-pc tegen virussen en malware door een betrouwbare antivirussoftware te installeren. Deze software kan je computer beveiligen tegen externe bedreigingen en je gegevens beschermen.

Al met al is de Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD (NIEUW) harde schijf 8GB geheugen Windows 10 Pro Business Desktop Computer Mini PC (Refurbished) een betrouwbare en veelzijdige mini-pc die aan verschillende behoeften kan voldoen. Met zijn krachtige prestaties, draagbare ontwerp en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is dit product zeker de moeite waard om te overwegen.

We hopen dat deze recensie je heeft geholpen om een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen. Als je nog meer vragen hebt over dit product, bekijk dan de onderstaande veelgestelde vragen of lees de ervaringen van andere klanten. Uiteindelijk is deze mini-pc een geweldige keuze voor zakelijk gebruik, entertainment en onderwijs.

Discover more about the Fujitsu Esprimo Q920 0-Watt Intel Core i5 240GB SSD (NIEUW) harde schijf 8GB geheugen Windows 10 Pro Business Desktop Computer Mini PC (Refurbished).

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tBGGQJ_tmy4[/embedyt]

Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.