Diamond painting: Wat kost deze leuke hobby?

diamond painting wat kost deze leuke hobby 2 scaled

Wat leuk dat je dit blogartikel leest! Hier gaan we je uitleggen wat diamond painting kost, wat je ervoor krijgt en waar je kwalitatieve diamond paintings kunt kopen. Laten we beginnen met de prijs van een diamond painting. Hoewel we geen specifiek antwoord kunnen geven, hangt de prijs af van factoren zoals de grootte, de prijs van de webshop, de kwaliteit en of het een normaal design is of een eigen foto. Om toch een idee te geven, hebben we het gemiddelde berekend. Een 40 x 50 cm diamond painting kost ongeveer €25,- tot €35,- bij Painting Expert. Bij ons krijg je de beste materialen en bijna twee keer zoveel steentjes, zodat je nooit tekort komt. Kies voor kwaliteit en geniet van deze leuke hobby!

Diamond painting: Wat kost deze leuke hobby?

Wat leuk dat je interesse hebt in diamond painting! Maar wat kost het eigenlijk? De prijs van een diamond painting kan variëren en hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het schilderij, de prijs van de webshop, de kwaliteit van de materialen en of je kiest voor een normaal design of een diamond painting met je eigen foto erop.

Om toch een antwoord te geven, hebben we geprobeerd om het gemiddelde te berekenen. We gaan uit van een gemiddeld formaat van 40 x 50 cm. Bij Painting Expert kost een diamond painting van dit formaat ongeveer €25,- tot €35,-. Deze prijs is gebaseerd op de inkoopprijs, verzendkosten en andere kosten. Bovendien vinden wij bij Painting Expert kwaliteit erg belangrijk, daarom kiezen wij voor de allerbeste materialen. Ook ontvang je bij ons bijna de dubbele hoeveelheid diamantjes, zodat je nooit steentjes tekortkomt. Mocht dit toch het geval zijn, dan sturen wij je gratis steentjes toe als je ons een e-mail stuurt.

Je kunt ervoor kiezen om goedkopere diamond paintings te kopen, maar wij raden dit sterk af. De kwaliteit zal vaak minder zijn, je ontvangt minder steentjes en de afbeelding komt niet goed tot zijn recht. Wij hanteren altijd de regel: “Goedkoop is duurkoop”. Door een paar euro meer te besteden, ontvang je bij ons de allerbeste materialen en wordt je bestelling vaak al de volgende dag bezorgd. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het bijkopen van extra diamantjes.

Wat krijg je als je een diamond painting koopt?

Als je een diamond painting koopt, ontvang je een compleet pakket met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het pakket bestaat uit een canvasdoek, verschillende soorten diamantjes (meestal zo’n 30 verschillende kleuren, afhankelijk van het ontwerp), een diamond painting pen, een pincet, wax om de pen mee te vullen, en een schudbakje. Het motief op het canvas is tijdens de productie al bekleed met lijm, daarom zit er een beschermende folie over het canvas. Op deze folie staat een symbolenlijst die correspondeert met de verschillende kleuren diamantjes. Door de diamantjes op het juiste symbool te plaatsen, maak je stap voor stap een prachtige diamond painting.

Diamond painting: Wat kost deze leuke hobby?

Diamond painting kopen in België

Woon je in België en wil je graag een diamond painting bestellen? Bij Painting Expert bezorgen we ook alle diamond paintings in België. Als je een model kiest dat op voorraad is, wordt het binnen 1-2 dagen bezorgd door de post courier. Zo hoef je nooit lang te wachten om aan je nieuwe hobby te beginnen!

Diamond painting: Wat kost deze leuke hobby?

Waar kan ik diamond painting in de winkel kopen?

Op dit moment heeft Painting Expert nog geen fysieke winkels. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen een webwinkel te hebben, zodat we de prijzen voor jou zo laag mogelijk kunnen houden. Ons assortiment aan diamond paintings is uitgebreid en je kunt gemakkelijk online bestellen.

Diamond painting: Wat kost deze leuke hobby?

Veelgestelde vragen

Wat kost een diamond painting?

Een diamond painting kost gemiddeld tussen de €20,- en €30,- voor een formaat van 40 x 50 cm. De prijs kan variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van het schilderij, het ontwerp en de kwaliteit van de materialen. Bij Painting Expert streven we ernaar om betaalbare diamond paintings aan te bieden zonder in te leveren op kwaliteit.

Waar kan ik een diamond painting eigen foto kopen?

Bij Painting Expert kun je ook een diamond painting met je eigen foto laten maken. Dit is een unieke en persoonlijke manier om je eigen kunstwerk te creëren. Je kunt eenvoudig een diamond painting met je eigen foto bestellen op onze website. Met de snelste verzending heb je jouw diamond painting snel in huis en kun je beginnen met het maken van een bijzonder kunstwerk.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om een beter inzicht te krijgen in de kosten en mogelijkheden van diamond painting. Als je nog andere vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Veel plezier met diamond painting!

Diamond painting: Wat kost deze leuke hobby?