De Smart Swim 2: De nieuwe zwembril die de sport revolutioneert

de smart swim 2 de nieuwe zwembril die de sport revolutioneert

De Smart Swim 2 is een revolutionaire zwembril van Form die de sport op zijn kop zet. Bram heeft de bril getest in het Noorderparkbad in Amsterdam en heeft ontdekt dat deze bril zwemmen leuker en gemakkelijker maakt. Naast de ingebouwde hartslagmeter heeft de bril verschillende andere functies, zoals een stopwatch, metingen van slagen, calorieën, totale afstand en tempo. De bril kan worden gesynchroniseerd met een app op je telefoon voor analyse achteraf. Met verbeteringen ten opzichte van de vorige versie, zoals een kleinere tech unit, verbeterde pasvorm en nieuwe software-updates, is de Smart Swim 2 de must-have gadget voor zwemliefhebbers. Voor de complete functionaliteit van de bril is een abonnement vereist, maar er is ook een goedkopere versie beschikbaar voor €100. Met toenemende concurrentie blijft Vorm hoog geprezen worden voor de specificaties en kwaliteit van hun zwembril. Deze bril maakt zwemmen zelfs leuk.

In een video van Bright, test Bram de Smart Swim 2 in het Noorderparkbad in Amsterdam. Hij is enthousiast over de nieuwe functies van de bril, zoals de ingebouwde hartslagmeter, die helpt bij het verbeteren van je zwemprestaties. Door de bril en de bijbehorende app kun je ook je slagen, calorieën, afstand en tempo meten en analyseren. Bram merkt op dat de bril comfortabel zit en het scherm duidelijk is, waardoor je gemakkelijk alle informatie kunt aflezen. Hij prijst ook het nieuwe kompas en de hoofdcoach functie van de bril. Overall, Bram vindt de Smart Swim 2 een geweldige gadget die zwemmen leuk maakt, en hij raadt het aan aan andere zwemliefhebbers.

De Smart Swim 2: De nieuwe zwembril die de sport revolutioneert

De Smart Swim 2: De nieuwe zwembril die de sport revolutioneert

This image is property of i.ytimg.com.

Introductie van de nieuwe zwembril van Vorm

De Smart Swim 2 is de nieuwste innovatie van Vorm, een toonaangevend technologiebedrijf op het gebied van sportgadgets. Deze slimme zwembril is speciaal ontworpen om zwemmen leuker en gemakkelijker te maken. Met de Smart Swim 2 kunnen zwemmers hun prestaties verbeteren en hun training naar een hoger niveau tillen. Het apparaat is uitgerust met een ingebouwde hartslagmeter en verschillende handige functies die inzicht geven in onder andere slagen, calorieën, totale afstand en tempo. Daarnaast biedt de bril de mogelijkheid om te synchroniseren met een app op je telefoon, zodat je je gegevens en analyses naderhand kunt bekijken.

Verbeteringen ten opzichte van de vorige versie

Ten opzichte van de vorige versie van de bril zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo is de tech unit, het gedeelte waar de technologie in zit, kleiner en beter gestroomlijnd geworden. Dit zorgt ervoor dat de bril minder invloed heeft op de aerodynamica tijdens het zwemmen. Daarnaast is de pasvorm van de bril verbeterd, waardoor deze beter aansluit op het gezicht en er minder kans is op lekkage. Een opvallende nieuwe toevoeging is de ingebouwde hartslagmeter. Deze maakt het mogelijk om tijdens het zwemmen je hartslag nauwkeurig in de gaten te houden en te trainen op verschillende hartslagzones.

Nieuwe functies en software-updates

Naast de verbeteringen aan het ontwerp, zijn er ook verschillende nieuwe functies en software-updates toegevoegd aan de Smart Swim 2. Zo beschikt het apparaat nu over een kompas functie, waarmee zwemmers zich gemakkelijker kunnen oriënteren tijdens het zwemmen in open water. Daarnaast is er een head coach functie, die je helpt om je hoofd op de juiste manier te houden tijdens het zwemmen. Deze functie analyseert onder andere de hoeken van je hoofdrol en de hoogte van je hoofdlift bij het ademen. Op deze manier kun je je zwemtechniek verbeteren en efficiënter zwemmen.

Gebruik in zwembad en open water

De Smart Swim 2 is geschikt voor zowel gebruik in het zwembad als in open water. In het zwembad kun je de bril gebruiken om je prestaties te meten en je trainingssessies te analyseren. De bril kan ook worden gebruikt in zwemspa’s, waar je tegen een stroming in kunt zwemmen. In open water biedt de bril extra functies, zoals de kompas functie, waarmee je je kunt oriënteren en geconcentreerd kunt blijven op je doelen en je routes.

Abonnement voor volledige functionaliteit

Om volledig gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten van de Smart Swim 2, is een abonnement nodig. Dit abonnement geeft je toegang tot alle software-updates en extra functies. Het abonnement zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent en kunt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zwemtechnologie. Hoewel een abonnement nodig is voor de volledige functionaliteit, is er ook een basisversie beschikbaar voor een lagere prijs, voor zwemmers die niet alle extra functies nodig hebben.

Prijs en beschikbaarheid

De Smart Swim 2 heeft een prijs van €250. Dit is een investering, maar gezien de vele functies en de hoge kwaliteit van de bril, is het zeker het overwegen waard voor serieuze zwemmers die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Daarnaast is er ook een goedkopere versie beschikbaar voor €100, die wellicht aantrekkelijker is voor recreatieve zwemmers die geen behoefte hebben aan alle extra functies.

Toegenomen concurrentie voor Vorm

Hoewel Vorm de marktleider is op het gebied van slimme zwembrillen, is de concurrentie de afgelopen jaren toegenomen. Steeds meer merken komen met vergelijkbare producten op de markt, maar Vorm wordt nog steeds geprezen om zijn specificaties en kwaliteit. De Smart Swim 2 is dan ook een goede keuze voor zwemmers die op zoek zijn naar een betrouwbare en geavanceerde zwembril.

Prijzen en kwaliteit van Vorm

Hoewel de prijs van €250 voor de Smart Swim 2 misschien aan de hoge kant lijkt, is het belangrijk om te beseffen dat Vorm zich richt op kwaliteit en betrouwbaarheid. De bril is gemaakt van hoogwaardige materialen en bevat geavanceerde technologieën die nauwkeurige metingen en analyses mogelijk maken. Bovendien biedt Vorm een uitstekende klantenservice en garantie, waardoor je verzekerd bent van een goed product en ondersteuning.

Test door Bram in het Noorderparkbad

De Smart Swim 2 is getest door Bram in het Noorderparkbad in Amsterdam. Bram was al fan van de eerste versie van de zwembril en was dan ook erg benieuwd naar de verbeteringen en nieuwe functies van de Smart Swim 2. Tijdens de test heeft Bram ervaren dat de bril comfortabel zit en dat de nieuwe functies, zoals de ingebouwde hartslagmeter, erg handig zijn tijdens het zwemmen. Hij merkte dat de bril hem motiveerde om zijn prestaties te verbeteren en dat het schermpje voor zijn neus een leuke toevoeging was tijdens het zwemmen.

Conclusie

De Smart Swim 2 is een revolutionaire zwembril die de sport van zwemmen verandert. Met zijn verbeterde pasvorm, ingebouwde hartslagmeter en diverse functies maakt deze bril zwemmen leuker en gemakkelijker. Dankzij de mogelijkheid om te synchroniseren met een app op je telefoon, kun je je prestaties en analyses naderhand bekijken en je training verbeteren. Hoewel de Smart Swim 2 een hogere prijs heeft, biedt Vorm kwaliteit en betrouwbaarheid. Als serieuze zwemmer is de Smart Swim 2 zeker het overwegen waard.