Comate: het nieuwe Nederlandse fietsmerk

comate het nieuwe nederlandse fietsmerk

Comate: het nieuwe Nederlandse fietsmerk, heeft met de CT Cruiser een opvallende single speed e-bike op de markt gebracht. Dit jonge Nederlandse merk, gevestigd in Tilburg, heeft momenteel twee modellen in hun assortiment: de CT Cruiser en de CT Elite. Het topmodel, de CT Cruiser, is voorzien van een geveerde voorvork, terwijl de CT Elite een eenvoudiger model is met een aluminium voorvork. De Comate e-bikes zijn uitgerust met dezelfde MiVice achterwielmotor als de Tenways CGO e-bikes, wat zorgt voor een natuurlijke fietservaring. Met een prijs van €2490 biedt de CT Cruiser veel functies en mogelijkheden in vergelijking met andere modellen. Kortom, Comate heeft met hun nieuwe fietslijn een verrassend en kwalitatief merk op de markt gebracht.

De CT Cruiser van Comate heeft David, een fietsexpert, totaal verrast. Deze nieuwe single speed e-bike van het Nederlandse merk heeft zijn hart sneller laten kloppen. Met hun hoofdkwartier in Tilburg, heeft Comate op dit moment slechts twee modellen: de CT Cruiser, het topmodel met een geveerde voorvork, en de CT Elite, een simpeler model met een aluminium voorvork. Beide modellen zijn uitgerust met de MiVice achterwielmotor, bekend van de Tenways CGO e-bikes. Ondanks een hogere prijs van €2490, biedt de CT Cruiser meer kwaliteit en functies. Het design van deze fiets is fraai, met mooi afgewerkte lasnaden en geïntegreerde verlichting. De CT Cruiser heeft daarnaast hoogwaardige onderdelen, zoals Shimano hydraulische schijfremmen en een CDX Gates tandriem. Met een geveerde voorvork en verwijderbare accu, biedt deze e-bike een comfortabele en sportieve fietservaring. Comate werkt aan het opbouwen van een dealernetwerk en biedt goede service en reparatiemogelijkheden, waardoor de CT Cruiser een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft als urban e-bike.

Comate: het nieuwe Nederlandse fietsmerk

This image is property of i.ytimg.com.

Comate: het nieuwe Nederlandse fietsmerk

Comate is een nieuw Nederlands fietsmerk dat gevestigd is in Tilburg. Ze hebben op dit moment twee modellen: de CT Cruiser en de CT Elite. De CT Cruiser is het topmodel met een geveerde voorvork, terwijl de CT Elite een simpeler model is met een aluminium voorvork.

Comate e-bikes en MiVice achterwielmotor

Beide modellen van Comate zijn uitgerust met een MiVice achterwielmotor. Deze motor is ook te vinden in de Tenways CGO e-bikes. De keuze voor de MiVice motor zorgt voor een natuurlijke fietservaring en een soepele ondersteuning tijdens het fietsen.

CT Cruiser: Topmodel met geavanceerde functies

De CT Cruiser van Comate is het topmodel en heeft een prijs van €2490. Voor deze prijs krijg je echter veel meer functies en mogelijkheden vergeleken met andere modellen. Het is een single speed e-bike die geschikt is voor stadsgebruik en comfortabel fietsen.

CT Cruiser: Een verrassende fiets van Comate

De CT Cruiser is een verrassende fiets van Comate, een nieuw Nederlands merk. Het design van de fiets is fraai met mooi afgewerkte lasnaden en geïntegreerde verlichting. Het frame is zo ontworpen dat de lasnaden bijna niet zichtbaar zijn en het lijkt alsof het uit één stuk bestaat.

Kwaliteit en comfort van de CT Cruiser

De CT Cruiser is uitgerust met kwalitatieve onderdelen zoals Shimano hydraulische schijfremmen en een CDX Gates tandriem. Deze onderdelen zorgen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast heeft de fiets een geveerde voorvork met luchtvering, waardoor je comfortabel en sportief kunt fietsen. De uitneembare accu met een capaciteit van 360 Wh zorgt ervoor dat je 50-100 km kunt fietsen zonder tussentijds op te laden.

Service en reparatiemogelijkheden van Comate

Comate is bezig met het opbouwen van een dealernetwerk om hun e-bikes te kunnen verkopen. Ze streven ernaar om goede service en reparatiemogelijkheden te bieden aan hun klanten. Dit betekent dat je na de aankoop van een Comate e-bike kunt rekenen op een betrouwbare en snelle service.

Eindcijfer en prijs-kwaliteitverhouding

De CT Cruiser heeft een eindcijfer van 8.8 gekregen. Dit laat zien dat de fiets van hoge kwaliteit is en veel waarde biedt voor de prijs. De prijs-kwaliteitverhouding van de CT Cruiser is dan ook goed, vooral als je op zoek bent naar een urban e-bike. Met de CT Cruiser kun je genieten van comfortabel en betrouwbaar fietsen in de stad.

Kortom, Comate is een nieuw Nederlands fietsmerk dat met hun CT Cruiser en CT Elite modellen indruk maakt. De CT Cruiser is het topmodel met geavanceerde functies en een fraai design. De kwaliteit en het comfort van de fiets zijn hoog, dankzij onderdelen zoals hydraulische schijfremmen en een geveerde voorvork. Comate streeft naar een goede service en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding voor een urban e-bike. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele fiets voor in de stad, is de CT Cruiser zeker het overwegen waard.