Anker 325 Powerbank Review

anker 325 powerbank review

De Anker 325 Powerbank is de perfecte externe accu om al je apparaten onderweg op te laden. Met een enorme capaciteit van 20.000 mAh kun je je iPhone XS meer dan 5 keer opladen, je Galaxy S10 bijna 5 keer, je iPhone 11 meer dan 4 keer en je iPad mini 5 meer dan 2,5 keer. Dankzij Ankers eigen PowerIQ-technologie en VoltageBoost-technologie kun je genieten van bliksemsnel opladen voor bijna elk apparaat, en met twee USB-poorten kun je zelfs twee apparaten tegelijk opladen. Je kunt de powerbank flexibel opladen via USB-C of micro-USB, en wanneer je de Anker 325 Powerbank aanschaft, ontvang je niet alleen de powerbank zelf, maar ook een micro-USB-kabel en een handleiding.

Find your new Anker 325 Powerbank, 20.000 mAh externe accu, PowerIQ-technologie, USB-C-poort, enorme energiedichtheid, compatibel met iPhone, Samsung Galaxy, iPad en meer on this page.

Waarom zou je de Anker 325 Powerbank overwegen?

Het overwegen van de Anker 325 Powerbank is een verstandige keuze als je op zoek bent naar een externe accu met een enorme capaciteit. Met een indrukwekkende 20.000 mAh kan deze powerbank je iPhone XS meer dan 5 keer opladen, je Galaxy S10 bijna 5 keer, je iPhone 11 meer dan 4 keer en je iPad mini 5 meer dan 2,5 keer. Dit betekent dat je nooit zonder stroom komt te zitten, zelfs niet tijdens lange reizen of intensief gebruik van meerdere apparaten.

Daarnaast is de Anker 325 Powerbank uitgerust met de PowerIQ-technologie van Anker, gecombineerd met de krachtige VoltageBoost-technologie. Dit zorgt voor een bliksemsnelle oplaadtijd, waardoor je apparaten snel weer op volle kracht zijn. Bovendien is de lading dankzij de praktische druppellading ook nog eens veilig voor vrijwel elk apparaat. Met deze powerbank geniet je dus van zowel snelheid als veiligheid.

Kenmerken en Voordelen

Enorme capaciteit

Met een capaciteit van 20.000 mAh biedt de Anker 325 Powerbank een enorme hoeveelheid kracht. Dit betekent dat je langdurig gebruik kunt maken van je apparaten zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Of je nu je telefoon, tablet of andere apparaten wilt opladen, de Anker 325 Powerbank kan het allemaal aan.

Dubbel zo sterk

Deze powerbank is uitgerust met twee USB-poorten, wat betekent dat je twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Dit is vooral handig als je meerdere apparaten bij je hebt die opgeladen moeten worden, zoals een telefoon en een tablet. Je bent nooit meer afhankelijk van één enkele poort, waardoor je geniet van maximale snelheid voor al je apparaten.

Veelzijdige oplaadmogelijkheden

Met de Anker 325 Powerbank kun je flexibel opladen via zowel USB-C als micro-USB. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met verschillende kabels en je je powerbank gemakkelijk kunt opladen, ongeacht welk type apparaat je hebt. Met een 10 W voeding duurt het opladen van je powerbank ongeveer 10 uur, terwijl het met een 5 W voeding ongeveer 20 uur duurt. Flexibiliteit en gemak staan centraal bij de Anker 325 Powerbank.

Anker 325 Powerbank, 20.000 mAh externe accu, PowerIQ-technologie, USB-C-poort, enorme energiedichtheid, compatibel met iPhone, Samsung Galaxy, iPad en meer

This image is property of Amazon.com.

Productkwaliteit

Anker staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Anker 325 Powerbank is geen uitzondering. Het is gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Bovendien heeft Anker een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Met de Anker 325 Powerbank kun je erop vertrouwen dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Onderweg opladen

De Anker 325 Powerbank is perfect om onderweg te gebruiken. Of je nu een lange reis maakt, op vakantie gaat of gewoonweg veel onderweg bent, deze powerbank zorgt ervoor dat je altijd een backup-energiebron bij de hand hebt. Je kunt je telefoon opladen terwijl je onderweg bent, zonder afhankelijk te zijn van stopcontacten of netstroom.

Noodstroomvoorziening

In geval van een stroomstoring of noodsituatie is het hebben van een betrouwbare powerbank van groot belang. Met de Anker 325 Powerbank hoef je je geen zorgen te maken over het wegvallen van stroom. Je kunt je telefoon, tablet of andere essentiële apparaten opladen om in contact te blijven met de buitenwereld en eventuele noodsituaties het hoofd te bieden.

Kamperen en outdoor-activiteiten

Als je graag buiten bent en de natuur verkent, is de Anker 325 Powerbank een waardevolle metgezel. Je kunt je apparaten opladen terwijl je geniet van het buitenleven zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Of je nu foto’s maakt, navigeert via GPS of gewoonweg bereikbaar wilt blijven, deze powerbank biedt de energie die je nodig hebt, zelfs ver van de bewoonde wereld.

Zakelijk gebruik

Voor professionals die veel onderweg zijn en afhankelijk zijn van hun elektronische apparaten, is de Anker 325 Powerbank een waardevol hulpmiddel. Je kunt je telefoon opladen tijdens zakenreizen, vergaderingen of lange werkdagen, zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Blijf productief en bereikbaar, waar je ook bent.

Anker 325 Powerbank, 20.000 mAh externe accu, PowerIQ-technologie, USB-C-poort, enorme energiedichtheid, compatibel met iPhone, Samsung Galaxy, iPad en meer

This image is property of Amazon.com.

Productspecificaties

Capaciteit20.000 mAh
Aantal USB-poorten2 (exclusief USB-C)
OplaadmogelijkhedenUSB-C, micro-USB
Oplaadtijd met 10 W-voedingOngeveer 10 uur
Oplaadtijd met 5 W-voedingOngeveer 20 uur

Voor wie is dit product?

De Anker 325 Powerbank is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige externe accu. Het is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn, zoals reizigers, outdoor-avonturiers en professionals. Daarnaast is het ook handig voor noodsituaties, waar een backup-energiebron van essentieel belang kan zijn.

Anker 325 Powerbank, 20.000 mAh externe accu, PowerIQ-technologie, USB-C-poort, enorme energiedichtheid, compatibel met iPhone, Samsung Galaxy, iPad en meer

This image is property of Amazon.com.

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Enorme capaciteit voor langdurig gebruik
 • Snel opladen dankzij de PowerIQ- en VoltageBoost-technologieën
 • Mogelijkheid om twee apparaten tegelijkertijd op te laden
 • Veelzijdige oplaadmogelijkheden via USB-C en micro-USB
 • Compact en draagbaar ontwerp

Nadelen:

 • USB-C-poort is niet ontworpen voor het opladen van andere apparaten
 • Handleiding mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands

Veelgestelde vragen

 1. Kan ik andere apparaten opladen via de USB-C-poort? Nee, de USB-C-poort is uitsluitend bedoeld voor het opladen van de powerbank zelf en is niet ontworpen voor het opladen van andere apparaten.
 2. Wordt er een USB-C-kabel meegeleverd? Nee, de USB-C-kabel is niet inbegrepen bij de aankoop van de Anker 325 Powerbank en moet apart worden aangeschaft.
 3. Kan ik de Anker 325 Powerbank opladen via een stopcontact? Ja, je kunt de powerbank opladen via een stopcontact met behulp van een geschikte voedingsadapter.

Anker 325 Powerbank, 20.000 mAh externe accu, PowerIQ-technologie, USB-C-poort, enorme energiedichtheid, compatibel met iPhone, Samsung Galaxy, iPad en meer

This image is property of Amazon.com.

Wat klanten zeggen

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met de Anker 325 Powerbank. Ze prijzen de enorme capaciteit en de snelle oplaadtijd. Veel klanten gebruiken het product tijdens het reizen en zijn blij dat ze altijd een betrouwbare energiebron bij zich hebben. De powerbank wordt ook geprezen om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Algemene waarde

In vergelijking met andere powerbanks op de markt biedt de Anker 325 Powerbank een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn indrukwekkende capaciteit, snelle oplaadtijd en veelzijdige oplaadmogelijkheden is het een betrouwbare en handige backup-energiebron. Of je nu een reiziger, avonturier of professional bent, de Anker 325 Powerbank biedt een waardevolle en betrouwbare oplossing.

Anker 325 Powerbank, 20.000 mAh externe accu, PowerIQ-technologie, USB-C-poort, enorme energiedichtheid, compatibel met iPhone, Samsung Galaxy, iPad en meer

This image is property of Amazon.com.

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Gebruik een geschikte voedingsadapter met voldoende vermogen om de powerbank sneller op te laden.
 • Houd de powerbank uit de buurt van vocht en extreme temperaturen.
 • Controleer regelmatig de capaciteit van de powerbank en laad deze op voordat deze volledig leeg is.
 • Bewaar de powerbank op een veilige en gemakkelijk toegankelijke plaats, zodat je deze altijd bij de hand hebt wanneer je deze nodig hebt.

Eindgedachten

De Anker 325 Powerbank is een betrouwbare, krachtige en veelzijdige externe accu. Met zijn enorme capaciteit en snelle oplaadtijd is het de ideale keuze voor reizigers, outdoor-avonturiers en professionals die altijd een backup-energiebron nodig hebben. Met de Anker 325 Powerbank kun je er zeker van zijn dat je apparaten altijd opgeladen zijn en klaar zijn voor gebruik, waar je ook bent.

Product samenvatting

De Anker 325 Powerbank is een externe accu met een capaciteit van 20.000 mAh, uitgerust met PowerIQ-technologie en VoltageBoost-technologie. Het kan je iPhone XS meer dan 5 keer opladen, je Galaxy S10 bijna 5 keer, je iPhone 11 meer dan 4 keer en je iPad mini 5 meer dan 2,5 keer. Met de mogelijkheid om twee apparaten tegelijkertijd op te laden en veelzijdige oplaadmogelijkheden via USB-C en micro-USB, is het een veelzijdige en betrouwbare externe accu.

Definitieve aanbeveling

Als je op zoek bent naar een externe accu met een enorme capaciteit en snelle oplaadtijd, is de Anker 325 Powerbank de ideale keuze. Het biedt betrouwbaarheid, gemak en waar voor je geld. Aarzel niet om deze powerbank aan te schaffen als je altijd een backup-energiebron bij de hand wilt hebben.

Learn more about the Anker 325 Powerbank, 20.000 mAh externe accu, PowerIQ-technologie, USB-C-poort, enorme energiedichtheid, compatibel met iPhone, Samsung Galaxy, iPad en meer here.

Let op: Als Amazon Associate verdien ik aan kwalificerende aankopen.